• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google Youtube Çöktü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Youtube başta olmak üzere, Google arama motoru, Gmail gibi Google servislerinde saat 14:00'dan itibaren erişim sorunu yaşanıyor.

Problem sosyal medyaya yansırken kısa bir süreliğine sorun giderildi. Sonrasında belirli aralıklarla erişim sağlansa da Google servislerine erişimde sorun hala devam ediyor.

Oluşan sorunun neden kaynaklandığına dair herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Aksaklığın Türkiye'den mi yoksa şirketten mi kaynaklandığı da bilinmiyor.

Kaynak: bizimkocaeli.com

Ben şimdi denedim çalışıyor. Düzeldi galiba.

Bendede ad blocker çalışmıyor diye site uyarısı geldi.. Halbuki bende tüm reklamlar gözükür. Anlamadım ki :KK64:

Bende neden yavaş açılıyor diyorduk, sebebi buymuş demek, ama çok ilginç ki bu sorun Türkiye'de yaşanıyormuş yalnızcao_O
Kullanıcılardan üst üste şikayetler oluyormuş.

Kısa süreli arızanın ardından Youtube ve Gmail yeniden kullanıma açılsa da birçok kullanıcı uzun süre bağlantı sağlamadı.

Dünya devi arama motorlarından Google'daki yavaşlama kullanıcıların kafasında soru işareti dolaştırmaya başladı.

Bugün saat 14.00 itibarı ile Google yavaşlama ve açılmama gibi sorunlar baş göstermeye başladı.

Google'daki bu yavaşlamanın sebebinin ne zaman giderileceği bilinmezken herhangi bir saldırı sonucunda Google'nin çöktüğü de gelen iddialar arasında yer aldı.

Twitter'dan erişim sorununa tepki gösteren kullanıcılar ise art arda tweet'ler atarken, Google'dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Milliyet

Google Neden Çöktü ?

Youtube başta olmak üzere, Google arama motoru, Gmail gibi Google servislerinde saat 14:00'dan itibaren erişim sorunu yaşanıyor.

Problem sosyal medyaya yansırken kısa bir süreliğine sorun giderildi. Sonrasında belirli aralıklarla erişim sağlansa da Google servislerine erişimde sorun hala devam ediyor.

SORUN DÜNYA GENELİNDE

Oluşan sorunun neden kaynaklandığına dair herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre Google'daki sorun sadece Türkiye'de değil dünya genelinde yaşanıyor.

Habertürk

ben bir video izleyemedim deminden beri çıldırdım ya sorun var gerçekten de

bende kafayı yedim açılmıyordu meğer sorun varmış

Hollandada hic bisey olmadi?
O saatlerde sarki dinliyordum ardi ardina.

Back