Gmail hesabımdan da arama geçmişimi sildim, google hesabım kapalıyken arama yaptığımda da çıkıyor malesef...gmail hesabınıza giriş yapmış durumdasınız belki
Peki orada o ex hatunun ismi çıktığında yanında kaldır diye bir yazı yazması lazım o cıkıyor mu? Ben denedim simdi kaldır yazısı görünüyor bende oradan kaldırırsan siliniyor olması lazım
Mozilla'dan da denedim onda da aynısı oluyor, iphone'da safariden girince sıkıntı yok. Deli olcam...
bir de onu deneyim bakalım ne olacak hadi kızı önceden çok arattım diye çıkıyo dicem de öbür erkek hiç bilmediğim biri neden ikisi çıkıyor anlamadım.Bence tarayıcıları tamamen kaldır bilgisayarından tekrar kur son care o zaman
Belki birisi senin bilgisayarından aratmış olabılır. Ya da aynı clouda baglı cıhaz ise baska bır cıhazından bır arkadasın bakmıştır belkı. Mesela benım arkadasım benım telefonumdan kendi eski sevgilisinin kuzenıne bakmıstı. Sonra ben telefonumu babamın bılgısayarına bağladım. Sonra hop babamın bılgısayarında benım adkadasımın eskı erkek arkadasının kuzenı cıktıVe babamın kendi favorilerindeki linkleri de benim telefonumda cıktı
Yahu birşey kaldırmayın, hele format falan sakın ha. Kibrit çöpüylebyangın olur bu.bir de onu deneyim bakalım ne olacak hadi kızı önceden çok arattım diye çıkıyo dicem de öbür erkek hiç bilmediğim biri neden ikisi çıkıyor anlamadım.
Resmen unutmuşken iyi halt ettim gece gece
Malesef...ben ki forumda hep akilci yorumlar veririm ama iste zamaninda zayif bir anima gelip merak denizinde boguldumİste bunlar hep kadınlık güdüsü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?