• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google Arama motoru (pc kurtlarından yardım bekliyorum)

Scarlet89

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.708
2.810
733
Bu saatte canımı sıkan bir durum oldu...erkek arkadaşımın eski sevgilisini zamanında 8-9 kez meraktan google'da arattım görsellerde ve web geçmişinde ama daha sonra arama geçmişimi sildim Chrome üzerinden.
Az önce bu konudan bağımsız, bir arkadaşımla ilgili arama yaparken(Linkedin sayfası arıyordum) görsellerde o ex hatun çıktı yani atıyorum ex hatun Ayşe olsun ; ben arkadaşım Fatmayı görsellerde aratınca en üstte Ayşenin de ismi ve bir fotoğrafı çıktı :KK57: gece gece sinirlerim zıpırdadı, defalarca kez arama geçmişini sildim ama arkadaşımı aratınca inatla ex hatun da çıkıyor bir de hiç tanımadığım bir erkek toplam 2 ekstra kişi çıkıyor aynı arama sonuçlarında çıldırcam sebebini merak ediyorum :mad:

gmail hesabınıza giriş yapmış durumdasınız belki
3. kişilerle bilgi paylaşmayı seçmişsinizdir belki, arama tercihlerinize göre kişisel sonuç çıkıyor o zaman. 8-9 kere de az değil, google bir derdiniz var diye düşünmüştür :)

Giriş yaptığın hesabından sanırım siliniyor o hesaptan giriş yapınca görünür cunku

Mozilla'dan da denedim onda da aynısı oluyor, iphone'da safariden girince sıkıntı yok. Deli olcam...

Peki orada o ex hatunun ismi çıktığında yanında kaldır diye bir yazı yazması lazım o cıkıyor mu? Ben denedim simdi kaldır yazısı görünüyor bende oradan kaldırırsan siliniyor olması lazım

Peki orada o ex hatunun ismi çıktığında yanında kaldır diye bir yazı yazması lazım o cıkıyor mu? Ben denedim simdi kaldır yazısı görünüyor bende oradan kaldırırsan siliniyor olması lazım

hayır kaldır yazmıyor, size özel mesajla bi örnek göstereyim :KK61: Bilgisayar ayrı bir geçmiş mi tutuyor anlamadım ki tarayıcı geçmişlerini yüz kez sildim bana mısın demiyor o isimi aratınca ex çıkıyor google benle dalga geçiyo gece gece:KK11:

Mozilla'dan da denedim onda da aynısı oluyor, iphone'da safariden girince sıkıntı yok. Deli olcam...

format atın bilgisayara, cookie falan birikmiştir, temp dosyasının içeriğini silin veya.
iphone la aynı sistemler değiller, tamamen aynı mantıkla çalışıyor sayılmazlar

Bence tarayıcıları tamamen kaldır bilgisayarından tekrar kur son care o zaman :KK43:
bir de onu deneyim bakalım ne olacak hadi kızı önceden çok arattım diye çıkıyo dicem de öbür erkek hiç bilmediğim biri neden ikisi çıkıyor anlamadım.

Resmen unutmuşken iyi halt ettim gece gece :110:

Belki birisi senin bilgisayarından aratmış olabılır. Ya da aynı clouda baglı cıhaz ise baska bır cıhazından bır arkadasın bakmıştır belkı. Mesela benım arkadasım benım telefonumdan kendi eski sevgilisinin kuzenıne bakmıstı. Sonra ben telefonumu babamın bılgısayarına bağladım. Sonra hop babamın bılgısayarında benım adkadasımın eskı erkek arkadasının kuzenı cıktı :D Ve babamın kendi favorilerindeki linkleri de benim telefonumda cıktı

Belki birisi senin bilgisayarından aratmış olabılır. Ya da aynı clouda baglı cıhaz ise baska bır cıhazından bır arkadasın bakmıştır belkı. Mesela benım arkadasım benım telefonumdan kendi eski sevgilisinin kuzenıne bakmıstı. Sonra ben telefonumu babamın bılgısayarına bağladım. Sonra hop babamın bılgısayarında benım adkadasımın eskı erkek arkadasının kuzenı cıktı :D Ve babamın kendi favorilerindeki linkleri de benim telefonumda cıktı

tarayıcıları silip yükledim tekrardan ama yine aynı şey oldu düşünmekten uyuyamıyorum :)

eğer ayşenin herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde üyeliği varsa ve fatmada ayşenin arkadaşlık listesinde ekliyse aramalarda küçük resim olarak çıkar canım

Ya da CCleaner i dene. Chrome ve mozillaya ait tüm dökümanları sil ordan.

bir de onu deneyim bakalım ne olacak hadi kızı önceden çok arattım diye çıkıyo dicem de öbür erkek hiç bilmediğim biri neden ikisi çıkıyor anlamadım.

Resmen unutmuşken iyi halt ettim gece gece :110:
Yahu birşey kaldırmayın, hele format falan sakın ha. Kibrit çöpüylebyangın olur bu.

Durum şu. Evet, hoş değil fakat Google sizden bağımsız bi yerlerde sizle ilgili tum bilgileri tutuyor, daha sonra arama ve özellikle reklamlarda kullanabilmek için. Gönderdiğimiz epostalardaki kelimelere kadar okuyor, ne konuştuğumuzu biliyor, hatta girdiğimiz sayfada ne konuşuluyorsa bize onun reklamını gösteriyor vs. Siz silseniz de geçmişi, Google 1- oturum açılı olan gmail hesabından sizi tanır ve sonuçlarınızı kaydeder, o kapalıysa 2- IP adresinizden sizi tanır ve fişler.
Yani siz bilgisayara format bile atsanız IP'niz aynysa o kız yine çıkar.
Önce bi IP değiştirin, sonra da tarayıcıda Private sekme açıp google'a girin.
Hala çıkmaması gerek.

Back