Gönülden Gelen Bir İki Cümle.. Bebiş Var mı ?

idilga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
Gonlunuzden gecen kurmak istediginiz bir iki cumle varsa fincanimi gostermek isterim ve birazcikda FALSA dim
yazaninda yazmayinda cani sagolsunnnnnnnn
tumm dilekleri ve ne muradi varsaaaaaaaa gercek olsunnnnnnnnnnn
benim muradim bir bebis varsa boyle bi haberinizzzzz tesekkur simdiden :))))

Eki Görüntüle 448534 Eki Görüntüle 448535 Eki Görüntüle 448536 Eki Görüntüle 448537 Eki Görüntüle 448538 Eki Görüntüle 448539 Eki Görüntüle 448540 Eki Görüntüle 448541 Eki Görüntüle 448542 Eki Görüntüle 448543 Eki Görüntüle 448544 Eki Görüntüle 448545

cnm ben bebis goremedim ama

1 tane tavsan kafasi gordum ve bunun korku demek oldugunu duymustum, korkularin var herhalde ama tavsanin ustu beyazdi yani yersiz korkular demek can sIkmana gerek yok hicbirsey icin :)

fincanin altinda 7 sayisi var ama etrafinda hicbirsey yok o yuzden tam yorumlayamadim onu ama 7 ile ilgili biseyler olabilir belkide 7ci ay yani temmuz ayiyla ilgili biseyler olabilir :)

son olarakta ayak izi gordum oda misafir demek diye biliyorum yani ya misafir gelecek ya misafir gideceksin

ne demisler fala inanma falsiz kalma ama bu dediklerimi gercekten gordum ve yorumununda boyle oldugunu dusunuyorum :)

canimmmm
allahh razii olsunnn cevapladigin icinn
allahh gonlununn ne muradi varsa versinnnnnnnnn tesekkurler cnmmm
misafirim geloo dogruu kardesim gelioo ben londradayimm buraya gelicek insllaahhhhhh
bebisde belki gelir temmuzdaaa ayyy insallahhhh
agzina saglikkkkkkkkk
allah yolunu acik etsinnnnnn
mutlu kall

tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…