- Konu Sahibi pxixlot andaç
-
arkadaşım, benim özel mesajım açık, daha detaylı bilgi alabilirsem yardımcı olmaya çalışırım.. yün verebilirim mesela... başka düşünüyorumda elimde neler var diye, neyse ben bir aklımı toparlıyayımda sizinlede irtibata geçeriz neler yapabiliriz diye.. arkadaşın takı yapabilirmi, elimde boncuk var... ben de Eskişehir'deyim, eğer yakınsak bilmediği konulardada yardımcı olabilirim, mesela takı malzemesi verip uygulamayı öğretebilirim, bir de kurdele nakışı... siz bana nerede olduğunuzu yazın, ona göre konuşalım..
arkadaşımıza yardımcı olmak isterim .havlu gönderebilirim...eger adres verebilirseniz bu hafta yollayabilirim....
Çok teşekkür ederim, ben ilçedeyim, kendisi dantel ,oya,örgü, ahşap boyama, nakış yapıyor. Burada en çok giden şeyler, takı yapar mı bilmem, ama kurdele nakışı bilmiyor sanırım, çünkü yaparken görmedim.Yani çabuk yapıp satabilmeliki kendisine faydası olsun.Para yardımı kabul etmiyo, malzeme veriyoruz, yapıp satıyo. Kumaş olabilir çünkü pike yapıyo, bohçalık kumaş olabilir işliyor çünkü.Güzel beyaz iş yapıyor.yazma olabilir, oyalıyor, :1hug:a.s
arkadaşım, benim özel mesajım açık, daha detaylı bilgi alabilirsem yardımcı olmaya çalışırım.. yün verebilirim mesela... başka düşünüyorumda elimde neler var diye, neyse ben bir aklımı toparlıyayımda sizinlede irtibata geçeriz neler yapabiliriz diye.. arkadaşın takı yapabilirmi, elimde boncuk var... ben de Eskişehir'deyim, eğer yakınsak bilmediği konulardada yardımcı olabilirim, mesela takı malzemesi verip uygulamayı öğretebilirim, bir de kurdele nakışı... siz bana nerede olduğunuzu yazın, ona göre konuşalım..
bende 20 30 Tane Yazma Gondereyim Ama Kime We Nasil Gonderilecek Bilgi Werirseniz Yarin Gonderirim.
ben de bikaç bişey gönderebilirim sanırım
konu komşudan da toplarım biraz
güzzellce koliler kargoyla yollarız İNŞALLAH
KIZ PİLOT SEN İNÖNÜDEMİ YAŞIYOSUN
orda bi emine tanıyorum ama onun ailesi zengindi eşinden ayrılmıştı
neyse biz kadın olarak ihtiyacı olan arkadaşlara sahip çıkalım da
dediğim gibi inşallah göndermeye çalışıcam
yalnız benim çevremdekiler de özellikle bişeyler satın alıp gönderemezde evinde fazla olan
malzemelerden toparlarız(tabi işe yarıycak şekilde olacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?