- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.041
1)Nefs 6 sahmeran 10 insirah
2) R reyhan 2004 5 sahmeran 10 insirah
3) @seka01 5 sahmeran 10 insirah
4) A audrey_24 5 sahmeran 10 insirah
5)bermuda 5 sahmeran 10 insirah
6) @-Mahperi- 5 sahmeran 10 insirah
7)femmepetal 5 insirah 10 insirah
8)braindamage 5 sahmeran 10 insirah
9)hadicanimsendee 10 insirah
10)gokkusagi dusler 10 insirah
Nefs için okuyoruz kızlar 14 şubat pazar günü.
Nefs in duasi: Rabbim imtihanimda elimden tuttuğun için birakmadigin için şükürler olsun.
Bu günlük böyle canım sadece inşirah okuyscaksin.Cnm sadece bi kez mi 10 insirah okuycam
canım bolmuştum sayıları siz gelince tekrar bolmeyeyim bu gunluk karışmasın diye size sadece 10 tane inşirah verdim. Yarın diğer arkadaşa geçince size de sahmeran duası dagiticam insallahCnm sadece bi kez mi 10 insirah okuycam
1)Nefs 6 sahmeran 10 insirah
2) R reyhan 2004 5 sahmeran 10 insirah
3) @seka01 5 sahmeran 10 insirah
4) A audrey_24 5 sahmeran 10 insirah
5)bermuda 5 sahmeran 10 insirah
6) @-Mahperi- 5 sahmeran 10 insirah
7)femmepetal 5 insirah 10 insirah
8)braindamage 5 sahmeran 10 insirah
9)hadicanimsendee 10 insirah
10)gokkusagi dusler 10 insirah
Nefs için okuyoruz kızlar 14 şubat pazar günü.
Nefs in duasi: Rabbim imtihanimda elimden tuttuğun için birakmadigin için şükürler olsun.
evet canım her gün okuyoruz bildirim yapmamiz gerekiyor10 insirah okudum ancak sahmeran duasini bilmiyorum bu listede dagittiklarinizi hergun mu yapiyirsunuz benim internetim sinirli hergun girip takip edemiyrm...bi de bildiremeyebilirim duzeniniz bozulmasin. ama actikca bakip dualarimda yer veririm...
Okuduk ama böyle zor ilerler bu liste,bildirim yapmak şart olsun
ben de anlamıyorum canim bilmiyorlar mi acaba bildirim yapılacağını her gün anlamıyorum kiBen de anlamadım niye bu listemiz Ilerlemiyorr kii
Kizlar bana bildirim gelmiyor takip ediyorum konuyu kusura bakmayin hic boyle olmamisti biliyorsunuz 3 keredir katiliyorum araniza hemen okuyorum kusura bakmayin tekrardan
Ay çok özür dilerim. Konuyu takip ediyordum ama bildirim falan gelmedi aklımdan çıkmış. Kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?