Gonul almak cok mu zor?

5 aydir esiniz yorulmus gönül almaktan
adam bikmis 5 ayda
Allah askina kendiniz icin böyle yapmayin
küsmeyin herseye hatta hic küsmeyin
hic küs kalmayin
onun gönlünüzü almasini beklemeyin
siz yapin
hep iyi olun güleryüzlü olun
hem ruhunuz rahat olur hem evinizde huzur olur
yasanmis denenmis tavsiyedir benden

Konunuzda eşinizden bahsediş şekliniz şunlar
-Kafası basmıyor
-kocalık yapamıyor
-kafada saç yok,güç kuvvet kas yok
Anladığım kadarıyla kocasını sevmeyen,saygı duymayan kadınlar ilk meselede yatağı ayırıyormuş.
Kimseyle evli kalmak kahır çekmek zorunda değilsiniz,bu kadar saygı duymadığınız sevmediğiniz anlaşamadığınız bir insanla hayat arkadaşı olamazsınız zaten.

Sen hic bise anlamamissin canim anladigini sanmissin

5 aydir esiniz yorulmus gönül almaktan
adam bikmis 5 ayda
Allah askina kendiniz icin böyle yapmayin
küsmeyin herseye hatta hic küsmeyin
hic küs kalmayin
onun gönlünüzü almasini beklemeyin
siz yapin
hep iyi olun güleryüzlü olun
hem ruhunuz rahat olur hem evinizde huzur olur
yasanmis denenmis tavsiyedir benden

Iste sorsaniz bes ayda ne zaman gonlunu aldi oda yokki. Hani nesine yoruldu. Yoruldugu nokta ailesine ne bana laf geciremiyo olusu. Bi rahat vermediler. Kac haftadir ben yapiyorum aramizi gine yaparim ama onu mutlu etmiyo. Her gun ailesine gidip her dediklerini isteklerini yapsam belki mutlu olur bilmiyorum

Sen onu bunu birakta kendi iticiligine bak alirim bi dal falan
bi bakayım şöyle
harbi çok itici bir insanım
şuan ben bile gıcık oldum kendime
çok haklısın
mantıklı gerekçeler sunamayacak medenice tartışamayacak kadar aciz olmadığım için itici oldum bu da iyiydi
iyiydi iyiydi güzeldi tebrik ettim seni.

kocasına kel kassız kafası basmıyor,kocasının ailesine geberesiceler diye hitap eden bir zihniyetten mantık beklediğim için kendimi kınıyor ve nefret dolu hayatınızda başarılar diliyorum,saygılar.

Ozaman defol git topigimden ne zirliyosunki bebe son soz icin yarisiyosun ondan sonrada tartismiyorum ayagina yatiyosun manyak ya :)

Hakli veya haksiz her kavga sonrasi annemle barismak icin cok ugrasir caba gosterir

Eğer beklentiniz bu yönde ise bu çok sağlıklı bir durum değil yalnız.
Kavga dışındaki zamanlarda nasıldır. Güzel sözlerle yaklaşır mı yoksa her zaman mı böyle?

Eğer beklentiniz bu yönde ise bu çok sağlıklı bir durum değil yalnız.
Kavga dışındaki zamanlarda nasıldır. Güzel sözlerle yaklaşır mı yoksa her zaman mı böyle?

Iste son zamanlar ben nekadar hosgorulu oluyosam o okadar fazlasini istiyo. Daha iki gun once disarda yicektik ailesi cagirdi diye ddim olsun orda yiyelim ozaman. Ordaydik aksam eve geldik seni cok seviyom ozur dilerim son gunler cok kirdim seni falan dedi. Dunde sirf dinlemedigim icin ailesini, gitmek istemedigim icin tinlamiyo bile.

Iste son zamanlar ben nekadar hosgorulu oluyosam o okadar fazlasini istiyo. Daha iki gun once disarda yicektik ailesi cagirdi diye ddim olsun orda yiyelim ozaman. Ordaydik aksam eve geldik seni cok seviyom ozur dilerim son gunler cok kirdim seni falan dedi. Dunde sirf dinlemedigim icin ailesini, gitmek istemedigim icin tinlamiyo bile.

Uzun uzun bir konuşsanız. Ne zaman ailene gidersem bana iyi davranıyorsun. Bir kere gitmiyim trip atıyorsun. İlişkimiz hep bu şekilde mi olacak. İkimizin arasını onlar ne sıklıkla gittiğimiz mi belirleyecek. deseniz.

Agir tepkilerde verdim ama ailesi iyi doldurmus allaha havale ediyorum! Bunlarda gelin olmak esittir kole olmak. Gece kocasi gunduz ailesi icin var olmak mentalite bu

Evet iste demi iki tatli soz yahu ne var bunda. Egolar tavan yapmis masallah karsindaki karin arkadasin degilki. Bi gul alip gelse ozur dilerim cok kirdim seni dese geberirmi yani

neden düşman gibi görürler ki karılarını. zorla mı evlendirdiler sanki adamı dimi. bence böyle yaparak başlarına daha çok dert alıyorlar. iş bu kadar basit aslında... sen de başının etinin ye kız o zaman :KK8:

X