Sık sık kusuyorsan eger belki sıkılmış olabilir gönül almaktan çünkü çoğu erkek böyledir cicim ayları geçiyor ve sıkılmaya başlıyor o yüzden sana tavsiyem herşeyde eşine küsme otur konuş ama anlamıyorsa o zman tepki göster ayrıca yatak ayırmak nedir daha 5 aylık evlisin aldatma dışında ne olursa olsun eşinle uyu
Herkesin gönül alma metodu farklidir.
BUnu için bir caba gostermesi bile iyi bir sey..
bazi insanlar güzel söz söylemeyi beceremez.
Beklentileriniz illa ki olacaktir ama bunu tamamen hayata gecireceksiniz doye bir durum yok.
kimi kusunce alisveris yapar. Bu bir baris teklifidir kimi güzel söz söyler kimi isinize yardim eder.
hayat ve insanlar tek kalıp olmak zorunda degil.
Ayrica su an evli degilim ancak söyle düşünüyorum. Kavgada yatak ayirmak en büyük yanlislardan biri geliyor. Bir yastikta küs olsanda barisik olsa da uyumak uyanmak gerekiyor
bizim ki 5 dakikada bir gelir öper aşkım der vs vs beni hiç aramıyorsun hep ben arıyorum der..her kavga da ben haklı çıkarım gelir o özür diler gönül alır vs.. vs..
bu durumda bende m i eşimi sevmiyorum??? HAYIR
kişilik yapısı
Yatak ayırmayın bence.
Farklı yerlerde uyumaya alışmayın. Zaten aynı yatağa girince o küslük gidiyor bir şekilde.
Tavrınızı başka şeylerle belli edin. Küsmeden, laf sokmadan, güzel güzel tatlı tatlı.
Ama bunu yapmak çok zor.
Deki milletin kp gibi sende para gönder oglun calismasin o zman eşine de şöyle böyle dvm etmez ailen ne diye herseyimize karışıyor onlarla mi evlendim senle.mi de birazda ağır tepki ver ki işin ciddiyetini anlasın ama yatak falan ayırma aranıza sogukluk girmesinAnlamadigi icin iste benim sinirler bozuluyo. Kendiliginden gelip ne gonul alir ne konusur hep ben acarim konuyu. Ben konusurum o susar mesele kapandi sanar. On defada bisey soylesem anlatsam yok kafa basmiyo ona ben hep haksizlik yapiyom ona inandirmis kendisi. Babasi hep der oglum yoruluyo vay oglum soyle vay oglum boyle. Oglum eziliyo deli mi ne ya
Cok ozendim su an !
ERKEKLER BİZ KADINLARLA İLGİLİ GÖZLERİNİ ÇOK KORKUTUYORLAR. ASLINDA O KADAR BASİT Kİ BİZİ MUTLU ETMEK. DEDİĞİN GİBİ BİR ÇİFT TATLI SÖZ, BİR ÇİÇEK HER ŞEYİ ÇÖZER BİZİM İÇİN. TABİ Kİ ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR KABAHATLERİ YOKSA.Dun esimle tartistim, baska yere yatmasini istedim sen git yat dedi. Kalktim misafir odasina, sonra ben lavabodan cikinca zorla odaya gec dedi kabul etmedim. Vicdanini rahatlatmak istedi ama ben kabul etmeyince tabi hatali duruma onun gozunde yine ben dustum.
Neyse gece cizgi filmini izledi, sabah tv bakti ve ise gitti. Hani cok mu zor kizlar? Biraz empati yapip iki tatli soz soylemek. Biz gorucu usulu evlendik bes aydir evliyiz yorulmus gonul almaktan. Kac kere dedim evi supurup yemek yapinca benim gonlum olmuyo yapma bunlari diye. Bikac guzel kelime yeter dedim kac kere. Neden uygulamiyoki soyledigime ragmen. Yapmacikta olsa? Hani kac kere dillendirdim daha ne yapiyim
Hep babam gelir aklima.. Hakli veya haksiz her kavga sonrasi annemle barismak icin cok ugrasir caba gosterir... Sizin esleriniz nasil alir gonlunuzu?
Deki milletin kp gibi sende para gönder oglun calismasin o zman eşine de şöyle böyle dvm etmez ailen ne diye herseyimize karışıyor onlarla mi evlendim senle.mi de birazda ağır tepki ver ki işin ciddiyetini anlasın ama yatak falan ayırma aranıza sogukluk girmesin
ERKEKLER BİZ KADINLARLA İLGİLİ GÖZLERİNİ ÇOK KORKUTUYORLAR. ASLINDA O KADAR BASİT Kİ BİZİ MUTLU ETMEK. DEDİĞİN GİBİ BİR ÇİFT TATLI SÖZ, BİR ÇİÇEK HER ŞEYİ ÇÖZER BİZİM İÇİN. TABİ Kİ ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR KABAHATLERİ YOKSA.
özenmek değil bu kişilik yapısı..Ben onun kadar ona seviyorum demem..
Adamın içinde yok işte..Adriana lima gelse boş yani..
Anladığıma göre tartışma sebebiniz çok büyük bir mesele değil,diğer konunla da alakalı olabilir
5 aydır evli olduğun adamla yatakları ayırmak neden?
5.yılda 10. yılda ne yapacaksın 5 ayda bunu yapıyorsan?
Konunuzda eşinizden bahsediş şekliniz şunlarHangi kadin durduk yere ilk meselede yatagini ayirir? Ddigin gibi daha bes aydir evliyim basimda ise hala izin almam gerek anne baba kocami adamdan saymiyolar