Gonul almak cok mu zor?

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Dun esimle tartistim, baska yere yatmasini istedim sen git yat dedi. Kalktim misafir odasina, sonra ben lavabodan cikinca zorla odaya gec dedi kabul etmedim. Vicdanini rahatlatmak istedi ama ben kabul etmeyince tabi hatali duruma onun gozunde yine ben dustum.
Neyse gece cizgi filmini izledi, sabah tv bakti ve ise gitti. Hani cok mu zor kizlar? Biraz empati yapip iki tatli soz soylemek. Biz gorucu usulu evlendik bes aydir evliyiz yorulmus gonul almaktan. Kac kere dedim evi supurup yemek yapinca benim gonlum olmuyo yapma bunlari diye. Bikac guzel kelime yeter dedim kac kere. Neden uygulamiyoki soyledigime ragmen. Yapmacikta olsa? Hani kac kere dillendirdim daha ne yapiyim

Hep babam gelir aklima.. Hakli veya haksiz her kavga sonrasi annemle barismak icin cok ugrasir caba gosterir... Sizin esleriniz nasil alir gonlunuzu?

5 ayda ne çabuk yorulmuş? Benim eşim özür diler ben de özür dilerim sarılır öpüşürüz.

Sık sık kusuyorsan eger belki sıkılmış olabilir gönül almaktan çünkü çoğu erkek böyledir cicim ayları geçiyor ve sıkılmaya başlıyor o yüzden sana tavsiyem herşeyde eşine küsme otur konuş ama anlamıyorsa o zman tepki göster ayrıca yatak ayırmak nedir daha 5 aylık evlisin aldatma dışında ne olursa olsun eşinle uyu

Ben bir tepki olarak yataktan kovma olayını anlayamıyorum. Sadece sizin için söylemiyorum genel olarak çok yaygın ama çok anlamsız bir hareket. Karşı tarafta ne gibi bir hatasını anlama hissi uyandırabilir ki. Biri bana aynısını yapsa ya sen git yat başka yere derim ya da gider öteki odada yatarım gelip benden özür dilenene kadar hayatta dönmem.

Herkesin gönül alma metodu farklidir.
BUnu için bir caba gostermesi bile iyi bir sey..
bazi insanlar güzel söz söylemeyi beceremez.
Beklentileriniz illa ki olacaktir ama bunu tamamen hayata gecireceksiniz doye bir durum yok.
kimi kusunce alisveris yapar. Bu bir baris teklifidir kimi güzel söz söyler kimi isinize yardim eder.
hayat ve insanlar tek kalıp olmak zorunda degil.
Ayrica su an evli degilim ancak söyle düşünüyorum. Kavgada yatak ayirmak en büyük yanlislardan biri geliyor. Bir yastikta küs olsanda barisik olsa da uyumak uyanmak gerekiyor

bizim ki 5 dakikada bir gelir öper aşkım der vs vs beni hiç aramıyorsun hep ben arıyorum der..her kavga da ben haklı çıkarım gelir o özür diler gönül alır vs.. vs..

bu durumda bende m i eşimi sevmiyorum??? HAYIR

kişilik yapısı

Evet dogru haklisiniz yatak ayirmak dogru zaten degil ama kendisi bana biraz kocalik yapsa icime siner yaninda yatmak. Kocaliktan kastim haksizliklari, haklinin yaninda olsa boynum kildan ince ama yok
Yaninda yatiyim yatmayim onun icin pek fark etmez tinlamadigi icin kendi kendine konusur benimle o ona yetiyo

Anlamadigi icin iste benim sinirler bozuluyo. Kendiliginden gelip ne gonul alir ne konusur hep ben acarim konuyu. Ben konusurum o susar mesele kapandi sanar. On defada bisey soylesem anlatsam yok kafa basmiyo ona ben hep haksizlik yapiyom ona inandirmis kendisi. Babasi hep der oglum yoruluyo vay oglum soyle vay oglum boyle. Oglum eziliyo deli mi ne ya

Yatak ayırmayın bence.
Farklı yerlerde uyumaya alışmayın. Zaten aynı yatağa girince o küslük gidiyor bir şekilde.
Tavrınızı başka şeylerle belli edin. Küsmeden, laf sokmadan, güzel güzel tatlı tatlı.
Ama bunu yapmak çok zor.

Bunda dogrusun anlayadabilirim. Ama esiniz size dese soyle soyle yap hosuma gider elinden geleni yapmazmisin yapamasan bile. Ay ne biliyim kizginim iste. Yatak ayirmasam bisey olmamis gibi sarilacak yaptigi yanina kalacak hic bi ders cikarmicak insan biraz kendine donup bakmali ozelestiri

Farkli yerlerde uyumaya alismayin...dusundurdu beni valla. Ben yataga girince sarildik diye herseyi unutamiyorum cok soyluyorum ama ginede o hakli bep oyle inandirmis kendine pff

Deki milletin kp gibi sende para gönder oglun calismasin o zman eşine de şöyle böyle dvm etmez ailen ne diye herseyimize karışıyor onlarla mi evlendim senle.mi de birazda ağır tepki ver ki işin ciddiyetini anlasın ama yatak falan ayırma aranıza sogukluk girmesin

ERKEKLER BİZ KADINLARLA İLGİLİ GÖZLERİNİ ÇOK KORKUTUYORLAR. ASLINDA O KADAR BASİT Kİ BİZİ MUTLU ETMEK. DEDİĞİN GİBİ BİR ÇİFT TATLI SÖZ, BİR ÇİÇEK HER ŞEYİ ÇÖZER BİZİM İÇİN. TABİ Kİ ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR KABAHATLERİ YOKSA.

Agir tepkilerde verdim ama ailesi iyi doldurmus allaha havale ediyorum! Bunlarda gelin olmak esittir kole olmak. Gece kocasi gunduz ailesi icin var olmak mentalite bu

Evet iste demi iki tatli soz yahu ne var bunda. Egolar tavan yapmis masallah karsindaki karin arkadasin degilki. Bi gul alip gelse ozur dilerim cok kirdim seni dese geberirmi yani

özenmek değil bu kişilik yapısı..Ben onun kadar ona seviyorum demem..

Adamın içinde yok işte..Adriana lima gelse boş yani..

Aman adriana lima napsin bunu bulduda bulaniyo. Babasi costurdu yakisikli oglum diye kafada sac yok guc kuvvet kas yok ama bulunmaz hint kumasi

Anladığıma göre tartışma sebebiniz çok büyük bir mesele değil,diğer konunla da alakalı olabilir
5 aydır evli olduğun adamla yatakları ayırmak neden?
5.yılda 10. yılda ne yapacaksın 5 ayda bunu yapıyorsan?

Hangi kadin durduk yere ilk meselede yatagini ayirir? Ddigin gibi daha bes aydir evliyim basimda ise hala izin almam gerek anne baba kocami adamdan saymiyolar

Hangi kadin durduk yere ilk meselede yatagini ayirir? Ddigin gibi daha bes aydir evliyim basimda ise hala izin almam gerek anne baba kocami adamdan saymiyolar
Konunuzda eşinizden bahsediş şekliniz şunlar
-Kafası basmıyor
-kocalık yapamıyor
-kafada saç yok,güç kuvvet kas yok
Anladığım kadarıyla kocasını sevmeyen,saygı duymayan kadınlar ilk meselede yatağı ayırıyormuş.
Kimseyle evli kalmak kahır çekmek zorunda değilsiniz,bu kadar saygı duymadığınız sevmediğiniz anlaşamadığınız bir insanla hayat arkadaşı olamazsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…