GONOL-f ihtiyacı olanlar

Merve183545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2024
9
6
1
33
Arkadaşlar merhaba yarın opu olacağım ve elimde hiç açılmamış 2 kutu GONOL f 450 IU var.Araya bayram giriyor yetmez diye fazla almıştım fakat yumurtalarım bu kez fazla naz yapmadı:) İsteyen ihtiyacı olan arkadaşlar yazabilir.

naçizane tavsiyem aldığınız eczaneye verip yerine transfer öncesi-sonrası ilaçlarınızı alın , ben o şekilde yaptım. soğuk zincir gerektiren bir ilaç olduğundan daha sağlıklı oluyor öylesi , ama sizin kararınız

Evet haklısınız.Fakat Aldığım yer soğuk zincir iadesini almadığını söyledi.Son kullanma tarihi.07.2025 bir seneden fazla var aslında.1Bugün opu işlemim oldu.Umarım bir daha ihtiyacım olmaz. İlaçlar o yüzden ihtiyacı olan birine çok daha uyguna vermek istedim.

Ben alabilirim size özelden yazsam olur mu

Tuğba hanım merhaba eşimle konuştuk eğer tranfer tutarsa ücretsiz vereceğim.Tutmazsa kendim kullanıcam mecbur.
Tamam bende henüz hoca ile görüşmedim transferiniz oldu mu kaçıncı gündesiniz bu arada inşallah tutar transferiniz bu zorlu süreci atlatırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…