Gone In Sixty Seconds kullanan var mı? 60 saniyede kırışıklara son :)

fuingill

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
235
9
arkadaşlar internette gezerken gördüm. gone in sixty seconds diye bir ürün. videoları var ve gerçek gibi görünüyor. 1 dakikada kırışıklar yok oluyor. gün içinde etkisinin yıkayana kadar devam ettiği yazıyor. kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. annem için alacağım :)
youtube'a gone in sixty seconds instant wrinkle eraser yazarsanız videosunu görebilirsiniz ayrıca.

inanamıyorum içerikleri aynı mı acaba farkettiysen 60 saniyede iki kez ürün çıktı ama inanmak zor deneyen yazabilir inşallah...

Son düzenleme:
mesajda gönderdiğin siteyi bende gördüm zaten pahalı satıyorlar ayrıca. ebay da daha ucuz. :))
ama ben kullanan varsa yorum almak istiyorum. videolarından işe yaradığı belli ama belki de 5 dk ancak dayanıyo. önemli olan kaç saat dayandığını öğrenmem :))

evet ya ama o sitede farklı farklı kadınlarn cildine inanamadm ne bilim videolar orjinal mı degil mi bilemiyoruz...ebay sitesinde sahte çıkmaz demek ucuza buldun ee yeterse al ozaman:))

bnm açtıgım konuya baksan ünlüler WONDERLIFT Kırışık Yok Edici markası kullananları duymuşsundur sence nasıl

aynı işe yarıyor gibi ikiside bi farkları yok sanırım. bir dakikada gidiyor kırışıklıklar. ama ben kullanan birinden yorum almadan alma taraftarı değilim

arkadaşlar bu ürünün sitesine girince altta bu ürünü kullanan ünlülerin fotograflarını gösteriyorlar ve onların arka fonundada aslında başka marka reklamı var. asıl ORJİNAL marka ADONIA ORGANICS. 99 A SATTIKLARI ÜRÜN ASLINDA 244 CİVARI BİR ÜRÜN . TAMAMEN BİTKİSEL BİR ÜRÜN.ADONIA ORGANICS 244 tl. çakma ürünlere kanmayın. novelcosmetic diye aratırsanız google da görürsünüz zaten

Son düzenleme:

hımm duymamıştımm sen denedin mi peki

duymamıştımm sen denedin miii

arkadaşlar bu 60 saniyede mucize yalanına sakın aldanmayın. bir heves ve umutla aldım bir kaç ay önce wonderlift i.satış sitesinde bir video var,adamın biri sürüyo bekliyo ve bide bakıyosun kırışıklıkları geçmiş,tamam doğru geçiyo ama nasıl? olay burda. bu krem resmen yumurta akı gibi bişey,bu kadar salakça birşey olamaz,mimik yapamıyorsunuz,güldüğünüz an kırış kırışsınız,daha beter bir görüntü.hani yumurta akı maskesi yaparsınız ya yüzünüzü aşırı gerer ama yüzünüzü hareket ettiremezsiniz,yemin ediyorum aynısı,insanları salak yerine koymayın ya!100 küsür para verdim bide,bekledim bi hevesle,ayıp diyorum. uhu gibi bişey bu,çatır çatır geriyo,altına nemlendirici sürüncede hiç etki etmiyo.son olarak sakın almayın,paranıza yazık.iki kere kullandım, ikincisinde acaba birincisinde yanılmış olabilirmiyim diye sürdüm. atacam okadar para verdim atmaya kıyamıyorum.öylece duruyo aynanın önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…