• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönderici Ödemeli Kargo

miyaww__

🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
6.320
23.280
298
Arkadaşlar, internetten bir sipariş verdim. Parasını, kapıda nakit ödeyecektim. Hatta bunun için 5 tl fark yazıldı.
Az önce kargo bilgilerine baktım nerede diye, gönderici ödemeli diyor? Alıcı ödemeli yazması gerekmez mi? Benden para almayacaklar mı?
Bilgisi olan var mı?

Sonuçlandı :

Gönderici ödemeli olunca karşı taraf ödemiş oluyormuş.
Kapıya geldiler benden para almadılar hiç. Ürünün ödemem gereken parasını da almadılar. Kapıdan bırakıp gittiler.

Sistemsel hata olmuş sanırım. İletişime geçtim satın aldığım firmayla.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, internetten bir sipariş verdim. Parasını, kapıda nakit ödeyecektim. Hatta bunun için 5 tl fark yazıldı.
Az önce kargo bilgilerine baktım nerede diye, gönderici ödemeli diyor? Alıcı ödemeli yazması gerekmez mi? Benden para almayacaklar mı?
Bilgisi olan var mı?
Sistemde yanlışlık olmuş muhtemelen. Kapımıza gelmeden bilemeyiz net nasıl ödeme olacagını, ulaşana kadar hatayı düzeltirler belki.

Kargo parasını gönderici ödemiş siz aldığınız ürünün parasını vereceksiniz.

Kargo parasını gönderici ödemiş siz aldığınız ürünün parasını vereceksiniz.
Sistemde yanlışlık olmuş muhtemelen. Kapımıza gelmeden bilemeyiz net nasıl ödeme olacagını, ulaşana kadar hatayı düzeltirler belki.

iyide kapıda ödeme kargonun parasını ödeme değil ki ürünün parasını ödeme. beş lirada onun için. kargo parası ödemeyeceksiniz sadece.

Hee anladım.
Ürün ne kadarsa onu vereceğim ben, kargodur kapıda ödemedir onların parasını vermeyeceğim sanırım. :)

Hee anladım.
Ürün ne kadarsa onu vereceğim ben, kargodur kapıda ödemedir onların parasını vermeyeceğim sanırım. :)
Kapıda ödeme ücretini toplam ücrete yansıtırlar. Mesela aldığınız ürün 40 tl ise 4 tl de kapıda ödeme ücreti 45 tl ödersiniz. Kargo ücreti ayrı, onu karşı taraf ödemiş. Orda yazan ödeme bilgisi kargo ücretini kimin ödediğini belirtir ürünün ödemesiyle ilgilenmez. :)

aynen zaten ödemişsiniz ya. daha hala niye veresiniz:dondurma:

Ben hiç bilmiyorum da panik yaptım hak geçmesin diye. :68:

Kapıda ödeme ücretini toplam ücrete yansıtırlar. Mesela aldığınız ürün 40 tl ise 4 tl de kapıda ödeme ücreti 45 tl ödersiniz. Kargo ücreti ayrı, onu karşı taraf ödemiş. Orda yazan ödeme bilgisi kargo ücretini kimin ödediğini belirtir ürünün ödemesiyle ilgilenmez. :)

Kargo ücretini ödemeyeceğim sadece. Ürünün parası ve kapıda ödemenin farkını vereceğim. :)

Gonderici odemeli demek ki.
Aldiginiz yere sorsaniza

Aradım da açmadılar telefonu canım. Omdan buraya yazayım dedim. :68:

Gönderici ödemeli olunca karşı taraf ödemiş oluyormuş.
Kapıya geldiler benden para almadılar hiç. Ürünün ödemem gereken parasını da almadılar. Kapıdan bırakıp gittiler.

Sistemsel hata olmuş sanırım. İletişime geçtim satın aldığım firmayla.

Sonucunu yazayım dedim. :68:

Back
X