• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönderdiğim kargo kırılmış

Piedra-q

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
473
312
33
Kızlar merhaba
3 gün önce arkadaşıma kargoyla hediye göndermek istedim. İçinde küçük kar küresi, kupa ve kavonozun içinde bal vs. Vardı. Balonlu poşetle bi kaç kat sardım herpsini ayrıayrı. Bi kaç kat poşete koydum. Kolide kalan boşlukları gazetelerle doldurdum.

Neyse kargoya gittiğimde içindenr var diyr sordu brndr söyledim . o da onlar kırılabilir biz hiç bi sorumluluk almayız diye imza istedi. Bende daha önceden hiç kargo göndermedim. Bilmiyorum hiç bişey. Dedim ki ben iyice sardım kırılacağını sanmıyprum ama ısrarla o imzayı istedi yoksa kargoyu almayız dedi. Bendr mecbur imzaladım.

Bugün kargo arkadaşıma ulaşmış . ama üzerinde bilerek tepinseler anca bu kadar olurdu . kar küresi kırılmış. Bardak kırılmış. Börek koymuştum saklama kabına. O kap ezilmiş kırılmış. Kargo firmasını aradım ama imza attığımdan dolayı yapacağımız bişey yok drdiler.

Kızlar böyle bişey mi var ya ? Daha önce hiç kargo göndermediğimden bilmiyorum nasıl oluyor bu işler. Firmanın dikkat etmesi gerekmiyor mu .kırılacak şey olduğunu biliyorlar. Hem sorumluluk almıyolar . hem imza yoksa kargo kabul etmeyiz diyolar hemde kargomu mafediyolar.

Kargo firmaları kırılacak eşya almıyorlar. Alsa bile size yaptıkları gibi belge ile sorumluluklarını üzerlerinden atıyorlar.Sacma ama gerçek.:/

Ptt bile üzerine kırılacak etiketi yapıştırıyor. Nasıl bu kadar kırılabilir yahu? Keşke imzayı atmasaydınız.

Valla gözumle gordum o kutulari karpuz atar gibi nasil attiklarini. Bi kere de kargo icin gonderilen çuvaldan yemis alip alip yediklerini gordum. Kargo sirketlerine hic guvenmiyorum.
Biz bu tarz seyleri otobuse veriyoruz. Zaten sık sık seyahat ettigimiz bi firma ve yerlisi olunca hic sorun cikmiyor. Sadece kimlik fotokopisini uzerine yapistiriyoruz.
Gecmis olsun valla, cok sinir bozucu bi durum

Üzerine ağır bişey gelmiş demekki.. yapacak bişey yok hep öyle yapıyor kargo şirketleri

Valla gözumle gordum o kutulari karpuz atar gibi nasil attiklarini. Bi kere de kargo icin gonderilen çuvaldan yemis alip alip yediklerini gordum. Kargo sirketlerine hic guvenmiyorum.
Biz bu tarz seyleri otobuse veriyoruz. Zaten sık sık seyahat ettigimiz bi firma ve yerlisi olunca hic sorun cikmiyor. Sadece kimlik fotokopisini uzerine yapistiriyoruz.
Gecmis olsun valla, cok sinir bozucu bi durum
Yuhh vallahi .içindrn alıp yemek nedir.
İnsanlar telefon laptop felan gönderiyorlar. Onlar nasıl sağlam geliyor hayret

Ben otobus firmasiyla parfum yollamistim zmninda :) paket yapip uzerinede havalimaninda kirilabilir resim olan etiketler :) ole bi bardak cizmistim gorevli gulmustu :) sag salim gitmisti ama.. bi dahakine sende otobus firmasiyla yolla

Malesef sizin yaptiginiz ambalaj onlara dayanmaz. Kamyondan kamyona salliyorlar paketleri hoyratca. Bu yuzden sorumluluk almiyorlar. Ben mng kargo ya gitmistim orada kendileri ozel paket yapmislardi şişiriyorlar poşetleri sariyorlar. Epey bi para vermistim ama saglam gitmisti

Ben otobus firmasiyla parfum yollamistim zmninda :) paket yapip uzerinede havalimaninda kirilabilir resim olan etiketler :) ole bi bardak cizmistim gorevli gulmustu :) sag salim gitmisti ama.. bi dahakine sende otobus firmasiyla yolla
Her otobüs firması alıyor mu ? Bilmiyordum otobüs firmalarının kargo taşıdığını

Malesef sizin yaptiginiz ambalaj onlara dayanmaz. Kamyondan kamyona salliyorlar paketleri hoyratca. Bu yuzden sorumluluk almiyorlar. Ben mng kargo ya gitmistim orada kendileri ozel paket yapmislardi şişiriyorlar poşetleri sariyorlar. Epey bi para vermistim ama saglam gitmisti
Drdiğim gibi daha önce kargo göndermediğim için bilmiyordum paket vs. Yaptıklarını. Bidahkine daha dikkatli olcam . bi de şimdi okudumda sigortalatma diye birşeyde varmış sanırım . keşke sigorta yaptırsaydım . brlki dikkat ederlerdi ozaman

İmzayı atmazsam kargpyu almayacağını söyledi . bende mecbur kabul ettim
Bizde tablet gonderdik gorevli esime bu kirilir kargolari firlatiyorlar demis.imza almis mi bilmiyorum.esim de gonderdi ama sukur birsey olmadi.
Sizin yapacak biseyin yok imza alarak butun kapilari kapatmislar zaten.ama o kadar sarmaniza ragmen kirilmalarina sasirdim sanirim tepindiler ustunde.

Bizde tablet gonderdik gorevli esime bu kirilir kargolari firlatiyorlar demis.imza almis mi bilmiyorum.esim de gonderdi ama sukur birsey olmadi.
Sizin yapacak biseyin yok imza alarak butun kapilari kapatmislar zaten.ama o kadar sarmaniza ragmen kirilmalarina sasirdim sanirim tepindiler ustunde.
Bende tepindiklerini düşünüyorum valla. Arayıp trbrik edicem nasıl başardınız diye:KK53:

Back
X