gonaphene ilişki sıklığı

deniz bulut

annesinin bir tanesi
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
4.471
17
geçen ay gonaphene kullanmaya başladım çatlatma iğnesi de oldum ama sonuç alamadık. bu ay doktorum 11. gün biri 19 mm biri 16 mm 2 tane yumurta geliştigini söyledi ve 3 gün üst üste ilişki önerdi. ben her yerde 2 günde bir daha iyi diye yazıyor daha uygun olmaz mi dedim ama o 3 gün üst üste ililşki ile sağlanacak günlük 100 milyon spermin yaterli olduğunu söyledi. bu konuda fikri deneyimi olan var mı?

merhaba bende o ilacı kullandım ama bende 1 adet gelişti çatlatma iğnesi yapıldı benimde drum 3 gün üst üste önerdi

Bende bu ay kullandim benim dr 4 gün üst üste dedi bakalim bu ay hamiş olcakmiyim rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin hamişlere kolay dogum bebegi olnallara saglikli uzun ömür nasip etsin amin amin amin

benim bir arkadaşım da şu anda gonaphene kullanıyor
çatlatma iğnesi vurmadı doktor ama üst üste 5 gün ilişki önermişti ona ve 5 günün sonunda gel gebelik testi yapacağım demiş...ben bir şey anlamadım ama bakalım çarşamba günü gebelik testine gidecek.

bende cuma günü gündüz 12 de vurundum.cumartesi 12 de ve pazar 12 de ilişki önerdi.pazartesi olmasın sonrası serbest dedi.bakalım artık hayırlısı olsun.

slm arkadaşlar bende gonophene ilaçını kullandım ve çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum banada doktorum perşembe ve cuma günü12den sonra iki gün üst üstüne ilişkiye gir yarım saat yat kalkma dedi 15 gün sonra gel dedi inş hepimize Allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler verir ve hayırlı sonuçlar alırız arkadaşlar moral çok önemli canınızı sıkmayım herşey yoluna girer dua edelim.

Arkadaşlar slmlar,
Bende gonaphene kullanıyorum 3 aydır, henüz hamilelik oluşmadı maalesef,
Sormak istediğim şu ki ben gonaphene i adetimin 3. günü günde 1 defa olmak üzere 5 gün süreyle kullanıyorum, buradan takip ettiğim kadarıyla hep 5. gün başlanmış,
Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar slmlar,
Bende gonaphene kullanıyorum 3 aydır, henüz hamilelik oluşmadı maalesef,
Sormak istediğim şu ki ben gonaphene i adetimin 3. günü günde 1 defa olmak üzere 5 gün süreyle kullanıyorum, buradan takip ettiğim kadarıyla hep 5. gün başlanmış,
Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Cnm benim doktorumda 3 gün başlamamı söyledi ama ben 2 günü gittim ve başladım çünkü 3 günü cumartesi gününe geiodu farketmez dedi doktorum inşş emeklerimiz boşuna gitmezde biran önce hamile kalır bebişlerimize kavuşuruz...:sm_cool::Saruboceq::emir_bebek:hihoyyyt:nazar::1hug::enbuyukkk:

X