Gebeliğe Hazırlık gonalf kullananlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah cnm adetin kaçıncı günü vurdun kaç kutu aldın kaç doz göbeğine sktn

Canim benimki aşilamaylan oldu.
Adetin 2.günü başladim 7.gününe kadar hergün 75 doz göbekten vurdum 8.günde catlama ignemi oldum 10 günde aşilamamdi.
Iki kutuydu benimki geriyede kalmişti ilactan.

Canim benimki aşilamaylan oldu.
Adetin 2.günü başladim 7.gününe kadar hergün 75 doz göbekten vurdum 8.günde catlama ignemi oldum 10 günde aşilamamdi.
Iki kutuydu benimki geriyede kalmişti ilactan.
maşallh cnm rabbim analı babalı büyutsun 5 yumurtandan birimi döllendi sadece ikiz değlmi

maşallh cnm rabbim analı babalı büyutsun 5 yumurtandan birimi döllendi sadece ikiz değlmi

Amin canim saol darisi insallah size..
Evet sadece biri tuttundu canim ama gebe kaldigimdan beri rahmimde hämatom var kanama alani yani 2 defa kanamam oldu.
Doktorumda ikiz gebelik olunca biri yerlesemeyip o kanama alanini oluşturdugunu dedi artik bilmiyorum nekadar dogru.
Hayirlisi allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.

Yumurtaların durumuna göre dozu değişir.
Ben de ilk once 75 ile başlamıştım, büyüme yavaş olunca dozu arttırdı doktor. Birden fazla doz yüklenmez yavas yavaş artırıp takip etmek gerekir..
Yumurta takibi yapmıyor mu doktorunuz ?
Göbekten de üst bacaktan da ayni sonucu verir. Önemli olan kana karışması.

amin cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına versin göbeğine hergün 75dozda sıkıyodun dimi

Neden sıkılayım canım bana yapılan tedaviyi anlatayım ben adetin 3üncü günü gittim muayene oldum polikistik över olduğum söylendi ve eşimde de sprem sayısı az olduğu için aşılamaya karar verdik gonal f350 olan ilacımı 75lik dozda 9gün vurundum ve bu arada 3-4kez kontrole çağırdı beni 9uncu gün 4adet oolgun yumurtam oluştu ve o günün gecesinde çatlatma iğnesi vurundum doktorum tarih ve saat verdi aşılama için o günde gittim

Gonal f kullananlar ilaclariniz toplamda ne kadar tuttu acaba

Gonal f kullananlar ilaclariniz toplamda ne kadar tuttu acaba
raporlu 175 raporsuz 300 lakin kan falan alıyorlar herseferinde onada ayrı para gidiyor muayne zaten 1 haftada bir aynı 250 ama devlete gidiyorsan daha uygun olur birde gonalf 300 kullanıyorum 50 idi 75 e cıkardılar ilaç biterse aynı parayı gene alcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…