rabbim gönlüne göre versin cnm inşlh gebe kalrsınGöbekten vurulan gonal f
925 doz kullandım
Hergün 225 lik doz 900 lük canımrabbim gönlüne göre versin cnm inşlh gebe kalrsın
maşallah cnm adetin kaçıncı günü vurdun kaç kutu aldın kaç doz göbeğine sktn
maşallh cnm rabbim analı babalı büyutsun 5 yumurtandan birimi döllendi sadece ikiz değlmiCanim benimki aşilamaylan oldu.
Adetin 2.günü başladim 7.gününe kadar hergün 75 doz göbekten vurdum 8.günde catlama ignemi oldum 10 günde aşilamamdi.
Iki kutuydu benimki geriyede kalmişti ilactan.
maşallh cnm rabbim analı babalı büyutsun 5 yumurtandan birimi döllendi sadece ikiz değlmi
ay çok üzüldüm allayıne nasip etsin inşallahHergün 225 lik doz 900 lük canım
Kişiye göre değişir anladın mı ?
İnşallah canım tekrar başlayacağım
Düşük oldu kanamam var
amin cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına versin göbeğine hergün 75dozda sıkıyodun dimiAmin canim saol darisi insallah size..
Evet sadece biri tuttundu canim ama gebe kaldigimdan beri rahmimde hämatom var kanama alani yani 2 defa kanamam oldu.
Doktorumda ikiz gebelik olunca biri yerlesemeyip o kanama alanini oluşturdugunu dedi artik bilmiyorum nekadar dogru.
Hayirlisi allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.
amin cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına versin göbeğine hergün 75dozda sıkıyodun dimi
Neden sıkılayım canım bana yapılan tedaviyi anlatayım ben adetin 3üncü günü gittim muayene oldum polikistik över olduğum söylendi ve eşimde de sprem sayısı az olduğu için aşılamaya karar verdik gonal f350 olan ilacımı 75lik dozda 9gün vurundum ve bu arada 3-4kez kontrole çağırdı beni 9uncu gün 4adet oolgun yumurtam oluştu ve o günün gecesinde çatlatma iğnesi vurundum doktorum tarih ve saat verdi aşılama için o günde gittimallah bir an önce size evlat versin bana asamaları anlatrmsn lütfn adetin kaçıncı günü basladn kaç kutu kullandın hergün kaçta ve ne kasdar doz sktın seni skmak istemem ama ben bir şey anlamadım bundan 1 ay sonra doktora gtcem merak ettim
Canim benimki aşilamaylan oldu.
Adetin 2.günü başladim 7.gününe kadar hergün 75 doz göbekten vurdum 8.günde catlama ignemi oldum 10 günde aşilamamdi.
Iki kutuydu benimki geriyede kalmişti ilactan.[/QUOTE
Bende suan gonal f 300 kullaniyorum asilama icin siz nasil hamile kaldiniz
Kuzum bende aynı dozda kullanmıştım 4adet yumurtam oluştu iki defasında da ama gebelik oluşmadı (2kez aşılama yapıldı)
raporlu 175 raporsuz 300 lakin kan falan alıyorlar herseferinde onada ayrı para gidiyor muayne zaten 1 haftada bir aynı 250 ama devlete gidiyorsan daha uygun olur birde gonalf 300 kullanıyorum 50 idi 75 e cıkardılar ilaç biterse aynı parayı gene alcaklarGonal f kullananlar ilaclariniz toplamda ne kadar tuttu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?