Gebeliğe Hazırlık gonalf kullananlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
kızlar yardımcı olurmusunuz fikrinizi sorcam ben aşılama olmicam gonalf75lik 4 kutu aldım ama bir adet yumurtam oldu oda tutmadı doktorum bir kaçtane kaliteli yumurtalk oluşması lazım ki gebelik şansı yükselsin siz ce 75lik az değilmi sizler nasıl kullandınız kaçlık ve gunde ne kadar sıktınız kaç tane oldu yumurta yardncı olun

Kuzum bende aynı dozda kullanmıştım 4adet yumurtam oluştu iki defasında da ama gebelik oluşmadı (2kez aşılama yapıldı)

Kuzum bende aynı dozda kullanmıştım 4adet yumurtam oluştu iki defasında da ama gebelik oluşmadı (2kez aşılama yapıldı)
ay mrb hoşgeldiniz cvp için tşkrler bende bir tane oldu sadece ama ben reçetesiz raporsuz aldım ve doktor bir aya ara verdi aklımda bir soru doktr sadce gonalf75 al günde 75 sık dedi şimdi o gonalf 75 dediğimi yumurtaları coğaltio göbeğe sıktğmız miktarmı

allah bir an önce size evlat versin bana asamaları anlatrmsn lütfn adetin kaçıncı günü basladn kaç kutu kullandın hergün kaçta ve ne kasdar doz sktın seni skmak istemem ama ben bir şey anlamadım bundan 1 ay sonra doktora gtcem merak ettim

başka kimse yokmu kızlar anlamadğm gonalf 75dozlkmu yumurta çoğaltio göbege sktgnız dozumu

yok canım ower sorunum yok bir tane var yumurtam oda bir sey elde edemedik doktr ara verdi sence göbeğe sıkılan dozmu yumurtayı çoğaltio gonalfi aldiğiniz dozmu

Doktor ara verdiyse
Gonal f nasıl kullanacaksınız
Anlamadım cnm
Kaç yıllık evlisiniz?
Tüp mü deneseniz

Merhaba canim ben gonal f degil puregon kullandim ikisinin etkiside ayni.
7 gün boyunca 75 lik doz göbekten vurundum 5 tane olgun yumurtam ve bir kactanede kücük oluşmuştu cok şükür tuttu.

Hastaya göre değişiyor işte
Herkes aynı doz kullanmaz

Merhaba canim ben gonal f degil puregon kullandim ikisinin etkiside ayni.
7 gün boyunca 75 lik doz göbekten vurundum 5 tane olgun yumurtam ve bir kactanede kücük oluşmuştu cok şükür tuttu.
maşallah cnm adetin kaçıncı günü vurdun kaç kutu aldın kaç doz göbeğine sktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…