ay mrb hoşgeldiniz cvp için tşkrler bende bir tane oldu sadece ama ben reçetesiz raporsuz aldım ve doktor bir aya ara verdi aklımda bir soru doktr sadce gonalf75 al günde 75 sık dedi şimdi o gonalf 75 dediğimi yumurtaları coğaltio göbeğe sıktğmız miktarmıKuzum bende aynı dozda kullanmıştım 4adet yumurtam oluştu iki defasında da ama gebelik oluşmadı (2kez aşılama yapıldı)
başka kimse yokmu kızlar anlamadğm gonalf 75dozlkmu yumurta çoğaltio göbege sktgnız dozumu
yok cnm normal yoldan denedik bir kaç tane sağlklı yumurta istyoruz olmadıCanım doktorun talimatlarına uymalısın
Ben 925 lik yapıyordum
Tüp bebek mi ?
yok cnm normal yoldan denedik bir kaç tane sağlklı yumurta istyoruz olmadı
yok canım ower sorunum yok bir tane var yumurtam oda bir sey elde edemedik doktr ara verdi sence göbeğe sıkılan dozmu yumurtayı çoğaltio gonalfi aldiğiniz dozmuPolikistik over misin canım
dozu doktorun ayarlıyor
Tüp bebek mi ?
yok canım ower sorunum yok bir tane var yumurtam oda bir sey elde edemedik doktr ara verdi sence göbeğe sıkılan dozmu yumurtayı çoğaltio gonalfi aldiğiniz dozmu
ewet normal yoldan senin tedavinde hayırlı olsun özelde tedavi gördümNormal yoldan gonal f mi verdi ?
Nerede tedavi oluyorsun
Tüp bebekte kullanıyorum ben gonal f
ewet normal yoldan senin tedavinde hayırlı olsun özelde tedavi gördüm
3 yıllık evliyim kullanmicm cnm sadece hangi doz çoğaltio onu merak ettimDoktor ara verdiyse
Gonal f nasıl kullanacaksınız
Anlamadım cnm
Kaç yıllık evlisiniz?
Tüp mü deneseniz
3 yıllık evliyim kullanmicm cnm sadece hangi doz çoğaltio onu merak ettim
yani göbeğe sıkılan dozumu yoksa yeni yuksek dozlu gonalfmi alıyorumDoktorun yumurta durumuna göre doz ayarlıyor
Hastaya göre değişiyor işte
Herkes aynı doz kullanmaz
maşallah cnm adetin kaçıncı günü vurdun kaç kutu aldın kaç doz göbeğine sktnMerhaba canim ben gonal f degil puregon kullandim ikisinin etkiside ayni.
7 gün boyunca 75 lik doz göbekten vurundum 5 tane olgun yumurtam ve bir kactanede kücük oluşmuştu cok şükür tuttu.
yani göbeğe sıkılan dozumu yoksa yeni yuksek dozlu gonalfmi alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?