Reçetesiz verebilirlerdi doktor yazmadanmı aldınıGonalf i özel bile yazsa devlet karşılamıyor ücretli bir ilaç.. ben kullanmıştım 450 ml 225 tl ye alıyordum.. bi kaç eczaneye sorup alın çünkü çok pahalıya veren eczanelerde oluyormuş..
Önemli değil ücretleri eczane verirmiGonalf i özel bile yazsa devlet karşılamıyor ücretli bir ilaç.. ben kullanmıştım 450 ml 225 tl ye alıyordum.. bi kaç eczaneye sorup alın çünkü çok pahalıya veren eczanelerde oluyormuş..
Reçetesiz verilmez bu ilaç canım.. yumurta olgunlaşmasını sağlıyor..Reçetesiz verebilirlerdi doktor yazmadanmı aldını
Siz ne zaman aldınız sorununuz neydi doktormu yazdıGonalf i özel bile yazsa devlet karşılamıyor ücretli bir ilaç.. ben kullanmıştım 450 ml 225 tl ye alıyordum.. bi kaç eczaneye sorup alın çünkü çok pahalıya veren eczanelerde oluyormuş..
Hm yani özel hastane yazabilir dimi siz özeldenmi reçete aldınızReçetesiz verilmez bu ilaç canım.. yumurta olgunlaşmasını sağlıyor..
Ya ben devlette tedavi görüyordum klomen kullandım işe yaramadı iğne daha etkili olduğundan iğne istedim dedi devlet hastanesi yazmiyo eğer özel hastaneler yazarsa oraya gidicemBen temmuz gibi almıştım.. tüp bebek tedavisi.. bildiğim bu ilacı tüp bebek ve aşılama öncesi kullandırıyorlar.. sizin sorununuz neydi?doktorum yazdı hep evet.. sizin doktorunuz yok mu? Bu ilacı kullanırken ilk başlarda 2-3 günde bir son zamanlar hergün dr kontrolüne gitmen ve yumurta boyutlarını öğrenmen lazım.. ona göre her gittiğinde farklı dozaj ayarlanıyor.. fazla alımında çok büyüme su tutmA ölüme varan sonuçları var..
Anladım canım peki gördüğün tedavi nedir? Aşılamamı? Tüp bebek mi? Tüp bebekse özel bir tüp bebek merkezine gidip yazdırıp bu ilacı kullanmalısın..Ya ben devlette tedavi görüyordum klomen kullandım işe yaramadı iğne daha etkili olduğundan iğne istedim dedi devlet hastanesi yazmiyo eğer özel hastaneler yazarsa oraya gidicem
Cnm özel de yazsa devlet de yazsa zaten bu iğneyi devlet karşılamıyormuş boşuna özele gitme direkt git al eczanedenYa ben devlette tedavi görüyordum klomen kullandım işe yaramadı iğne daha etkili olduğundan iğne istedim dedi devlet hastanesi yazmiyo eğer özel hastaneler yazarsa oraya gidicem
Yok canım ikisi de değil klomen ile yumurtalarım pek olmadı sadece bir tane ve küçük ve iğne istedim yazmıyoruz dedi ne yapacağimi bilmiyorumAnladım canım peki gördüğün tedavi nedir? Aşılamamı? Tüp bebek mi? Tüp bebekse özel bir tüp bebek merkezine gidip yazdırıp bu ilacı kullanmalısın..
Hı işte bunu kast ediyorum reçete olmadan alabilirmiyim yine kontrollü mü yaparımCnm özel de yazsa devlet de yazsa zaten bu iğneyi devlet karşılamıyormuş boşuna özele gitme direkt git al eczaneden
Evet canim yazar ben kullanmistim hatta yarisi duruyor..
kızlar devlet hastanesi doktoru iğne biz yazmiyoruz dedi özel hastaneler yaZiyormu
Yok canım ikisi de değil klomen ile yumurtalarım pek olmadı sadece bir tane ve küçük ve iğne istedim yazmıyoruz dedi ne yapacağimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?