Gebeliğe Hazırlık Gonalf 450

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Merhaba bayanlar ben bu ay gonalf 450 alicam fiyat bilgisi olan varmo doktor 1000 tl civarindadir dedi sasirdim cok degilmi fiyat rapor yok bu arada onceden bir cocuk oldugu icin

350 tl olması gerekiyor raporsuz bende yeni aldım 2 hafta oluyor yanılmıyorsam 350 tl verdim

İstanbuldaysanız bende 2 kutu gonalf 450 var

Gonalf 25 dereceye kadar oda sıcaklığında saklanıyor ama ben zaten İstanbul ici arıyorum canım Allah sanada sifalar versin

yok canim malesef igneler sogukta muhafaza edilmeseydi kargo ile gonderirdin satin alirdim ama canim sogukta muhafaza edilmesi gerekiyormus
Tup Bebek tedavisindeyim opu yapildi transfere girecem. Bana hep oda sicakligi dediler ki ustunde De oda sicakligi diye geciyor. Sulandirilmis elinde kalan ilac varsa da 28 gunluk kullanimi oluyor.

Tup Bebek tedavisindeyim opu yapildi transfere girecem. Bana hep oda sicakligi dediler ki ustunde De oda sicakligi diye geciyor. Sulandirilmis elinde kalan ilac varsa da 28 gunluk kullanimi oluyor.
canim bana doktorda eczacida dolabin kapaginda tutun dedi hatta eczaci hemen eve gitmedigimizi sordu ve soguk su torbasi verdi doktorda ayni sekilde soyledi

Gonalf 450var elimde 4 adet ecza deposundan indirimli almıştım 3.2020 son kullanma tarihi. Ihtiyacı olan varsa alıdiım fiyattan (eczanelere göre daha indirimli depo çıkışı) satabilirim ps.dr un 5 doz yazdığını 5kutu anlayıp fazla almıştık..

kizlar en son Gonalf alan oldumu ? Raporsuz fiyati nekadqr Gonalf 450 lik olanin?
Arkadaşlar bende doktorun yazdığı dozu kutu bazında anladığım için elimde fazla 2 kutu gonalf-450 var.İlgilenenler olursa yarı fiyatına vereceğim.Eczaneden ücretli aldım.Son kullanma tarihi 08.2020

Gonalf 450var elimde 4 adet ecza deposundan indirimli almıştım 3.2020 son kullanma tarihi. Ihtiyacı olan varsa alıdiım fiyattan (eczanelere göre daha indirimli depo çıkışı) satabilirim ps.dr un 5 doz yazdığını 5kutu anlayıp fazla almıştık..
Hangi sehirdesin canm

Back