• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf 450 fazla doz kullanımı

minimalist_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
11
1
1
28
Merhaba, cuma günü gonalf başladım. Akşam iğneyi vurulmak için acile gittim dozu ayarlayıp hemşireye verdim kendiside baktı 75 doz ayarladık vurdu iğneyi sonra iğne içindeyken tekrar iğneyi çevirdi ve tekrar yaptı iğneyi napıyosun niye çevirip basıyosun dememle olanlar oldu bianda. 450ml ilaçtan 140ml ilaç kaldı içinde ve ben fazla vurmadım ilaç gittimi diye kpntrol etmek için yaptım diyor aksini iddia ediyor. 6 günlük ilacımı bir günde fazlasıyla yaptı ve hafta sonu olduğu için doktoruma ulaşamıyorum. Bir sıkıntısı olurmu? Başına gelen oldumu ?

Ben eksik doz vurmuştum iğne daha ileri gitmemişti doktorumu aradım dozlar önemli iğneyi alıp buraya gel demişti. Ulaşabilme imkanın varsa iyi olur aslında

Ben eksik doz vurmuştum iğne daha ileri gitmemişti doktorumu aradım dozlar önemli iğneyi alıp buraya gel demişti. Ulaşabilme imkanın varsa iyi olur aslında
Üniversite hastanesi olduğu için ulaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim başına gelen varsa ya da bilgisi olan birileri varsa diye. Fazla doz vurunca bugünkünü yapmadım nasıl olacak nasıl bir yol ilerleyeceğim hiç bilmiyorum.

Back
X