• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf 450 Almak Istiyorum

cunos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
74
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar elınızde kalıp yuzdesı ıle vermek ısteyen varsa gonal f 450 'e ihtiyacım var
tesekkurler
(son kullanma tarıhı ve buzdolabında saklama kosulu onemlı )

Merhaba arkadaslar elınızde kalıp yuzdesı ıle vermek ısteyen varsa gonal f 450 'e ihtiyacım var
tesekkurler
(son kullanma tarıhı ve buzdolabında saklama kosulu onemlı )

canım bende 1 kutu var almak ıstersen gorusebılırız

msn adresim oradan posta adresini verip yazısabılırız .ozel mesajlardan da posta adresımı yazabılırım ..tesekkurler

Son düzenleme:
Canım inşallah bulursun,bende var ama ben sana uzağım.Bu ilaç da hassas bi ilaç biliyoruz ki.
Ne kadar ihtiyacın kaldı?
Mikro mu yaptırcaksın?

Canım benim elimde iki kutu var ....İlaçlardan birinin son kullanma tarihi 06.2008 diğeri 06.2009 ....Üç ay önce bende mikro yaptırdım ilaçlar aldığımdan beri zaten buzdolabında.....Msn adresini burdan vermek istemiyorum özelden görüşebiliriz.....

yagmur msn adresim msn e eklermisin
tesekkurler

Son düzenleme:
yagmur beni eklermisin
tesekkurler

Son düzenleme:
merhaba ,2 kutu eksıgım var benım 2.mıkrom olacak ve bayagı masraflı bır tedavı ..balıkesırden arkadasım gonderdı ılacı kuru buzla gonderebılıyor krye fırmaları tasıma ucretı bana aıt gondrebılırsın aslında sana zahmet ..yada ben senden aldırabılırım ok dersen ..nerede oturuyorsun tesekkrler

canım sana nezamana kadar lazım bugün ve yarın için kullanacak dozun varsa bende 3 kutu var yalnız yarın tekrar b-hcg yaptırcam cuma günü biraz düşük çıktı yarın yükselirse gebelik var demektir ve ihtiyacım olmayacak eğer beklersen bende var

deryahakan bana 1 kutu lazım,senı bekleyebılırım yarına kadar cok tesekkurler ...yardımların ıcın

evet ben ozelden yazıyorum adresı cok tesekkurler ve tebrık ederım ..allah tamamına erdırsın banada ugur getırsın ılacların

arkadaşlar adreslerinizi buradan değil özelden yazın sakıncalı bir durum.hatta adresi silin bence..sevgiler..

bugun ozelden yazdım adresımı ..tesekkurler hersey ıcın allah tamamına erdırsın senıde sevgıler

günaydın ciğdemcim iyi dileklerin için teşekkürler inş uğurlu gelir sende hamişim diye bize burdan seslenirsin özelden msj attım güzelim

ozelden atmıs oldugun mesajlar bugun senden bana gelmedı ...tesekkurler

merhaba kızlar bana da gonalf 450 yazdılar

sanırım kutuda ijtiyaçtan fazla mı çıkıyor

benim de ihtiyacım olacak

merhaba kızlar bana da gonalf 450 yazdılar

sanırım kutuda ijtiyaçtan fazla mı çıkıyor

benim de ihtiyacım olacak

hayırlı olsun arkadaşımkutudan fazla çıkmıyor kullanacağın günlük doz vücut kitle endexsine bağlı olarak ayarlanıyor ve ultrasyon takibinde yumurtaların durumuna göre dozaj düşürülebiliyor ( genelde ) benim kısa protokol olduğundan ve yumurtalar tedaviye erken cevap verdiğinden ilaçlarım arttı eğer ihtiyacın varsa ve raporlu hasta değilsen elimde 2 kutu daha var gönderebilirim

Back