GONALF 300 YARDIM

nezhu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
11
3
31
Bugün gonalf 300 vurulmaya baslayacakmisim. Bu igneleri vurulurken nelere dikkat ettiniz. Yememem gereken ya da yememem gereken bir seyler var mi acaba onerilerde bulunursaniz cok sevinirim. İlk tüp bebek tedavisi olacak bu yumurta sayım 7 imiş. Bu ilacla daha fazla mi yumurta cikiyor.

Evet daha fazla sayıda ve daha olgun yumurtalar oluşturuluyor. Paketli gıdalardan uzak durup vitaminlerini aksatma. Bir de iğnelerini saatli al her gün aynı saatlerde al çok kaçmasın. Bir de gonal f dolapda beklettim ben. Doktorum gerek yok dedi âma burada dolapta kapak kısmında saklanması gerektiğini okudum öyle yaptım. Ve iğnesi çok minik asla canın acımayacak korkma inşallah ilk seferde bu süreçten kurtulursun

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için güzellikler bulsun sizi. Söylediklerinize dikkat edicem

Her gün aynı saatte yap iğneyi. Akdeniz diyeti şeklinde beslen. İğneyi dolapta sakla yumurtalık bölümünde. İğne acıtmıyor sakin sakin yaparsın rahat ol hayırlısı olsun

Her gün aynı saatte yap iğneyi. Akdeniz diyeti şeklinde beslen. İğneyi dolapta sakla yumurtalık bölümünde. İğne acıtmıyor sakin sakin yaparsın rahat ol hayırlısı olsun
Teşekkür ederim umarım güzel şeyler olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…