• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal_ f 450 3 kutu ve lucrin var satılık

merhaba arkadaşlar dolapta sakladım yaklaşıl 1 ay oldu zaten alalı 150.00 veya 200,00 tl den vericem isteyen olursa bide lucrin kaldı benden 100 ml falan onuda vericem 3 tanede progestron iğne var onuda öylesine vericem benim işime yaradı inşallah isteyen olursa onunda işine yarar.:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar dolapta sakladım yaklaşıl 1 ay oldu zaten alalı 150.00 veya 200,00 tl den vericem isteyen olursa bide lucrin kaldı benden 100 ml falan onuda vericem 3 tanede progestron iğne var onuda öylesine vericem benim işime yaradı inşallah isteyen olursa onunda işine yarar.:CüvCüv:

son kullanma tarihini öğrenebilir miyim ve lütfen özelini açar mısın ordan görüşebilir miyiz.

yalnız lugrini açmıssın sanırım o yüzden bu kimsenin işine yaramıyacaktır canım.diğerleri hiç açılmamış değil mi.

Son düzenleyen: Moderatör:
yalnız lugrini açmıssın sanırım o yüzden bu kimsenin işine yaramıyacaktır canım.diğerleri hiç açılmamış değil mi.

lucrini tabiyki kullandım ama düşük dozlarda kullandığım için yarısından çoğu kaldı onu öylesine vericem zaten artık bir işime yaramaz diğer gonalf ın 3 kutusunu hiç açmadım

herşeyimsin aratık şu özelini açsanda soracakarımızı sorabilsek adres vericez ama forumdavermek yasak onun için özelini açmadan bu ilaçları almamız hiçbirimiz için mümnkün değil maalsef.artık lütfen aç...

Bende de gonal f 450lik 4 adet, cetrodite 3 adet, çatlatma iğnesi 1 adet bulunmaktadır... Son kullanma tarihi 2010... İhtiyacı olan arkadaşlarım irtibata geçebilirler.... Yardımcı olmak isterim

Back