• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal f yumurta takibi başarılı olan veya deneyenler

Canim ben denedim çatlatma ıgnemi de oldum 8 gün oldu iğneden beri bekliorum inşallah rabbim nasip ederse

inşallah mutlu haberini alırsın canm bu ay hayırlısı ile. bi şey öğrenmek istiyorm.. kaç gün vurduruyor doktor bu iğneyi. inenin fiyatı nasl

Canim tam emin değilim dikkat etmedim adet bitimi civarı sanirim başladım 13 gün falan kullandım 2 kutu ..1 kutu 380 civariydi 2 kutu aldık 1 Dr çatlatma iğnesi 70 civarı biz uygun aldık Tanıdık tan 520 ye hepsini aldik düşün yani iyi pazarlik yapmakla oluyo normalde 830 falan

Duruma göre iğne benim son 2 güne yetmedi almadım pahalı diye ama zaten gayet iyi olmuş yumurta

Ben de 2 ay gonal f kullandım aşılama için. Acaip etki etti yumurtalarim cok hızlı büyüdü ama sonuç negatif :( bebek olmadı

Bende 4 gündür kullanıyorum gonal f. Çarşamba dr randevu var. Bakalım ne durumda yumurtalar..

Kızlar ben de önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam. Gonal f 300 istedi doktor. Bi kaç eczaneyi dolaştım. Hepsi kafasına göre fiyat veriyo. Sakın aldanmayın. Ben en son 3 kutu için 180 fiyat aldım tabi bu raporla birlikte. Raporsuz da 3 kutuya 270 dedi. Zaten devlet 90 tl civarında karşılıyomuş. Lütfen dikkat edin. Bu eczacılar devletten alamayınca vatandaşa sardılar galiba.

Back