Gebeliğe Hazırlık Gonal f ve deneyimi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cropgoc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
2
0
1
37
Merhabalar;
Arkadaşlar yurt dışından yazıyorum kafam çok karışık doktor gonal f başlattı ( tüp bebek tedavisi yok , normal yolla hamile kalacağım plan bu ) ama yumurtaların çoğalması için istedi doktorum . Adetimin 2.günü başladım ilaca, ultrasona gittim ve kist çıktı, ilk defa ve sadece adet döneminde ortaya çıkan bir kist... Gonal f kullanmalı mıyım?Lütfen deneyimi olan varsa ve paylaşırsa, minnettar kalırım .

Bende bu gün başladım gonal f iğnelerine . İnşallah sonuç alırız bu ay. Acaba bu konuda deneyimi olan yazabilir mi

Merhabalar;
Arkadaşlar yurt dışından yazıyorum kafam çok karışık doktor gonal f başlattı ( tüp bebek tedavisi yok , normal yolla hamile kalacağım plan bu ) ama yumurtaların çoğalması için istedi doktorum . Adetimin 2.günü başladım ilaca, ultrasona gittim ve kist çıktı, ilk defa ve sadece adet döneminde ortaya çıkan bir kist... Gonal f kullanmalı mıyım?Lütfen deneyimi olan varsa ve paylaşırsa, minnettar kalırım .
Merhaba, en son gonalf tedavisine başlamıştınız ben de sizinle aynıyım bugün çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah siz şuan hamilesinizdir.:anneadayı:

Back