Gonal f ve cetrotide

Lpark

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
3
1
40
Selamlar Mayıs ayında gördüğümüz tup bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı elimizde uc kutu gonal f ve dort kutu cetrotide kaldı isteyen arkadaşlar varsa yardimci olmak istiyorum

Son düzenleme:
Neden fazla faZla alıyorsunuz ki doktorum bittice aldırdı 1 kutu Açılmamış kaldı eczaneye iade ettik ne Gereği var ki

Raporla alindigi icin eczaneler geri almıyor ve ilk seferinde doktor yumurtalarin kaçıncı ignede tepki vereceğini kestiremiyor bu nedenle fazladan almış oluyoruz

Slm ,bendede 1 kutu gonal f ve cetrodite var ,2016 tarihli benim ilk tedavimden kalmisti bu sefer doktor baska ilac verdi ,bugun transfer oldum insallah tutar aksi olursa uzun bir sure ara vericem o yuzden ihtiyaci olan arkadas varsa ucretsizde verebilirim.

Merhaba bende tedaviye yeni başladım ilaçlarım yetmeyecek gibi ilaclarinizi bana verirseniz sevinirim Rabbim tedavimizi hayırlı etsin

Ben izmitte oturuyorum ama tedavi icin bursaya geldim .ilaclarim burda ,gebzede bir arkadasim var onda gonal f vardi kalmisti raporlu aldi bana aldigi fiyattan verecekti, ama benim ilaclarim degisti oda elinden cikartmak istiyor ucretsiz veremez ama raporlu uyguna geldigi icin her turlu karli cikarsiniz

eger isterseniz iletisime geciririm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…