sizlerden acil yardım rica ediyorum
ben bu ay asılama yaptırdım
doktorum gonal f kullandı ve 75 doz gunluk ve 13 gun boyunca vuruldum 2 yumurtam vardı son anda biri kaybolduve asılamaya bır yumurta ıle gıttım ve sonuç tutmadı
eşimin sperm degerlerı cok ıyı sadece morfolojı %5 idi.benım de progestanım 21.gün 5-5 arasında oun haricinde bir problemim yok yani pko yok ..
adetin 2. günü doktora gittim ve 3 tane kist oluşmuş 3-4 cm büyüklüğünde moralım cok bozuldu ve bu ay dogum kontrol hapı dedı.sizce bu normal mı yoksa degıl mı çok korkuyorum ..yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.başından böyle bir durum geçen var mı:
Kist için doğum kontrol hapı verdiyse geçici basit bişey denektir. Kuzenim evlendikten sonra kist problemi yaşadı iki ay doğum kontrol hapı kullandı. İki ay sonra kontrole gitti doktor büyük ölçüde geçmiş Bebek deneyin dedi. Şükür o ay hamile kaldı. Korkma inşlh şeninde hemen düzelir
Kist herkeste var korkma. İnşlh geçer sende alırsın bebeğini kucağına. Pskoloji çok önemli . Eşimin kuzeni bizden iki yıl önce evlendi. Bebekleri eşinden sebep olmadı. Kızı ne Zaman görsem bebeğim olunca şöyle olacak bebeğimizi buraya götürecem falan diyodu. Herkes acıyarak bakıyordu. Bana öyle güçlü Bi kadın gibi geldi ki inançlı sağlam hiç bit Zaman bittim demedi . Olmayacak demedi. Hep uğraştı. Kasım 1 de bir bebeği oldu. Şimdi bebeğime yapıcam dediği herşeyi yapıyor çok şükür. İnancını kaybetme .