Gonal f rapor şartları nedir ?

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Arkadaslar bi aksilik olmazsa onumuzdeki ay aşilamaya başliyoruz insallah. Gonal f vericek buyuk ihtinalle doktorum. Bilenler bili raporsuz epey pahali bi igneymis ve sanirim rapor sarti varmis. 5 kez yardimci ilaclar kullandim hic birinde olmadi bu sart tmm. Ama yaş sorunu da var sanirim 23 ü doldurma sartı araniyormus eger oyleyse ben yaşta takiliyorum. Haziranda sogum gunum 24 oluyorum ama 1 ay da beklemek istemiyorum bu sart dogrumu veya sartlari bilen biri varmi ? Veya yaş sarti dogruysa doktor 1 ay geç gosteremez mi raporu kafamda deli sorular.bilen varsa yazarsa cok mutlu olurum hayirli aksamlar

Rapor yaş için uyumlu eski eczacıyim net olarak hatırlamıyorum. Ben 25 yaşında rapor çıkarmıştım. Isleminin yapıldığı yer raporunu çıkaracak. En fazla 3 kere rapor çıkabilir toplam 3 rapor icin en fazla 10bin unite hakkın var mesela diyelim gunde iki kez gonalf 450, 900 ünite yapar. Bu en fazla.10bin unite olabilir.3 denemede. Eger aşılama olmaz ise hakkını aşılama da kullanmak yerine tup bebekte kullanırsin insallah gerek kalmaz tabi. Ama yaş için doldurma zorunlulugu olmadığını hatirliyorum hakkinda hayirlisi olsun

Onceki doktorum bana gonal f yazicakti eczaneyi arayip yas sartini sormustu sanirim eczaci 23u doldurma sartinin oldugunu soylemisti doktr rapor cikartamamisti. O yuzden benimde kafam karisti insallah dediginiz gibidir. Ilk defa asilama denicem o yuzden denemeden bilemem ise yarayip yaramicagini bakalim insallah olurda tüp bebege fln gerek kalmaz.

Insallah sizde bi eczaneyi arayıp sorabilirsiniz aninda cevaplarlar sisteme bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…