- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
-
- Konu Sahibi four dahlia
selam kızlar.. gonal f sonrası çokça yumurtam vardı ve cuma günü öğlen ovitrelle vuruldum..cuma akşamından itibaren o kadar çok sancım var ki anlatamam kasıktan çok rahimde göbekten aşağıya kadar ..o akşam ağladım sancıdan o derece..hala da var ayakta kalamıyorum oturamıyorum sürekli yatmam gerek bilgisi olan yardımcı olsun normal mı bi sıkıntı mı var acaba
(bu arada ovulasyon iki gündür çift çizgi )
merhaba esmerim..evet c.tesi ye kadar ağrım devam etti ilk 3 günkü gibi değildi hafiflemşti ama yine de devam ediyordu bir de idrar yaparken kasıklarıma öyle bir sancı giriyordu ki anlatamam neyse cumartesi gittim dr a iğnenin 9. günüydü alttan muayene etti herşey normal hepsi çatlamış dedi..kanım çok mu düşük ondan mı ağrı çekiyorum die kan sayımı yaptırdı normal dedi sonuca. 5 gün sonra gebelik testi yaptır dedi bende gün sayıyorum şimdilik..Mrb..agriniz devam ediyor mu ? Doktora tekrar gittnz mi baktrsaydnz acaba kesin yumurtanz catlamis mi ? Bnde yarn catlatma ignemi olacagm insallah
Çatlamış olmasina cok sevindm o kadar igneden sonra en azindan emeklerin bosa gitmemis ya..insallah hayrlisiyla gebelk gerceklesr iyi düsün iyi olsunmerhaba esmerim..evet c.tesi ye kadar ağrım devam etti ilk 3 günkü gibi değildi hafiflemşti ama yine de devam ediyordu bir de idrar yaparken kasıklarıma öyle bir sancı giriyordu ki anlatamam neyse cumartesi gittim dr a iğnenin 9. günüydü alttan muayene etti herşey normal hepsi çatlamış dedi..kanım çok mu düşük ondan mı ağrı çekiyorum die kan sayımı yaptırdı normal dedi sonuca. 5 gün sonra gebelik testi yaptır dedi bende gün sayıyorum şimdilik..
idrar yolları enfeksiyonu olabilir mi die sordum zannetmiyorum dedi teste gerek görmedi muayende bişey görmedi heralde ..pazar günü bütün ağrılarım dindi göğüs hassasiyeti de geçti hiç bişi yok şimdi bebek yok mu acaba
evet bende sevindim.. senin için de hayırlı olsun bakalım inşallah güzel haberler alırız ikimizdeÇatlamış olmasina cok sevindm o kadar igneden sonra en azindan emeklerin bosa gitmemis ya..insallah hayrlisiyla gebelk gerceklesr iyi düsün iyi olsun
Benmde bugün cok fazla agrim var ama doktor daha büyüme asamasnda dedi belki gelisim oldugu icin agri oluyodr bilemiyorm ki ..pkolumusun ? Gonal f den kac gün kullandn kac mg lik kullandn ?
hımm aynıyız o zaman hsg çektirmiş miydn..öncesinde bende 4 ay klomen kullandım hep 1 di sonra da ordaki tüpün tıkalı olduğuınu öğrendik boşa gitti yanni o kadar ay tedavi..bu yeni drum hsg yi o çekti gonal ı da o verdi... yumurta oluşumunu olmadığını biliyordu o yüzden yüksek dozla başladı ve ekledi hiç bi dr yapmak bu yaptığımı normalı 75 dir ben vakit kaybetmemek adına 150 diyorum dediEvet bndede pko var sagda yumurta olusumu yok soldada olursa iste 1 tane fln anca olusuyo daha önce klomen kullandm 3ay sadece 1 ay etki etti ondada gebelk olusmadi zatn..snra 2 ay ara verdk buayda ilk 75 le basladm 8tane fln 75lik yaptm ignelerimi snra etki etmeyince 12 günde 150 lik yaptm smdi bgnde 150 yapicm yarn catlatma ignemi yapicam nasipse sonra bekleyise devam..bnm yumurtaliklar braz inatci tepki veremedi bir türlü
Hsg cektirmedm cok da korkuyorm insallah gerek kalmaz ya..hımm aynıyız o zaman hsg çektirmiş miydn..öncesinde bende 4 ay klomen kullandım hep 1 di sonra da ordaki tüpün tıkalı olduğuınu öğrendik boşa gitti yanni o kadar ay tedavi..bu yeni drum hsg yi o çekti gonal ı da o verdi... yumurta oluşumunu olmadığını biliyordu o yüzden yüksek dozla başladı ve ekledi hiç bi dr yapmak bu yaptığımı normalı 75 dir ben vakit kaybetmemek adına 150 diyorum dedi
bencede ama olsun takma kafana büyümüş yine de kaç adet yumurtan oldu kaç mm yarın mı vuracaksın iğneyiHsg cektirmedm cok da korkuyorm insallah gerek kalmaz ya..
Bnde iste 75de etli etmedide 150 ye gectk kske bizde hemn 150 ile basladaydk diyorm
O kadar igneye 1 tane olustubencede ama olsun takma kafana büyümüş yine de kaç adet yumurtan oldu kaç mm yarın mı vuracaksın iğneyi
hadi yaaa inşallah tutar o zaman canım düşük dozla başlatmış dr unun müdahale etmesi gerekiyordu erkenden 7 gün 75 çok az neyse kısmetinde varsa olur 1 sperm 1 yumurta yeter içini ferah tutO kadar igneye 1 tane olustubgn 16mm di doktor bugün ve yarnda gonal 150 yap yarn gecede catlatma igneni yap dedi umarm catlama olurda gebelk gerceklesr
Insallah canm insallah seninde tutar insallah haberdar et bni mutlakahadi yaaa inşallah tutar o zaman canım düşük dozla başlatmış dr unun müdahale etmesi gerekiyordu erkenden 7 gün 75 çok az neyse kısmetinde varsa olur 1 sperm 1 yumurta yeter içini ferah tut
tamam canım mutalaka veriririmInsallah canm insallah seninde tutar insallah haberdar et bni mutlaka