- 20 Aralık 2021
- 49
- 19
- 3
- 34
- Konu Sahibi Asiimelekk111
-
Kızlar gonal f kulannip hamile kalan varmı
Bende ilk öyle başladım sonra dozu yükseltti doktor canim 100vurundum şimdide bugün 12.gunum test yaptım teste göre hamileyim ama ilaç etkisi olabilir diye yarın kan testi vericamMerhaba bugün bende başladım bu iğneye 75-75 vurmam lazım ama merak edip baktıgımda sisenin içinde çok az sıvı vardı sendede aynı sekildemi acaba cevap verirsen çok sevinirim
İnşallah hamilesindir canım güzel haberi burayada yaz lütfenBende ilk öyle başladım sonra dozu yükseltti doktor canim 100vurundum şimdide bugün 12.gunum test yaptım teste göre hamileyim ama ilaç etkisi olabilir diye yarın kan testi vericam
İnseaalh kuzum yarın sabah kan testi vereceğim bugün 12.gunum test yaptım evde çift çizgi bakalımİnşallah hamilesindir canım güzel haberi burayada yaz lütfen
İnşallah ya beklemeside çok zor gerçekten benim ilk aşılamam bu sanki hiç zaman geçmiyorİnseaalh kuzum yarın sabah kan testi vereceğim bugün 12.gunum test yaptım evde çift çizgi bakalım
Belirtileriniz neydi bende aşılama oldum 10.gunumBende ilk öyle başladım sonra dozu yükseltti doktor canim 100vurundum şimdide bugün 12.gunum test yaptım teste göre hamileyim ama ilaç etkisi olabilir diye yarın kan testi vericam
Göğüslerim çok ağrıyor ve sistiler ve kasıklarımda ağrı var adet gunume yakın goguslerimde hassasiyet oluyordu zaten ama bukadar fazla değildi umitlenmek istemiyorumBelirtileriniz neydi bende aşılama oldum 10.gunum
İnşallah ya beklemeside çok zor gerçekten benim ilk aşılamam bu sanki hiç zaman geçmiyor
İns hayırlısı olsun hakkinizdaGöğüslerim çok ağrıyor ve sistiler ve kasıklarımda ağrı var adet gunume yakın goguslerimde hassasiyet oluyordu zaten ama bukadar fazla değildi umitlenmek istemiyorumgeçen ayda kolomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım aynı belirtileri yaşadım evet hamilede kaldım ama tutunamadı düşük oldu inseaalh aynı şeyleri yaşamam yarın kan testi verecegim
Yaptım canim 35.66.cikti sonucum hamileyim fakat doktor 2gun sonra tekrar kan ver dedi nekadar yükseliyor bakcakTest yptınmı canım
Cok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider hayırlısıylaYaptım canim 35.66.cikti sonucum hamileyim fakat doktor 2gun sonra tekrar kan ver dedi nekadar yükseliyor bakcak
Banada ilk öyle geldi ama öyle olmuyor yetiyor fazlasıyla senin yumurtalarin büyümesine bagliMerhaba bugün bende başladım bu iğneye 75-75 vurmam lazım ama merak edip baktıgımda sisenin içinde çok az sıvı vardı sendede aynı sekildemi acaba cevap verirsen çok sevinirim
Bende gonal f kullandım 75 vurdum şişenin için de sıvısı az zaten 12 ,13 gün kullanabiliyorsun bitiyor zaten o ölçüsüne göre değişiyor Sen neyden kaynaklı kullanıyorsun?Merhaba bugün bende başladım bu iğneye 75-75 vurmam lazım ama merak edip baktıgımda sisenin içinde çok az sıvı vardı sendede aynı sekildemi acaba cevap verirsen çok sevinirim
Ben aşılama için kullandım bugün 5.yi vurdum 2 tanesi büyümüş inşallah cuma tekrar kontrolum varBende gonal f kullandım 75 vurdum şişenin için de sıvısı az zaten 12 ,13 gün kullanabiliyorsun bitiyor zaten o ölçüsüne göre değişiyor Sen neyden kaynaklı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?