• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gonal f kullanıp hamile kalan varmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bugün bende başladım bu iğneye 75-75 vurmam lazım ama merak edip baktıgımda sisenin içinde çok az sıvı vardı sendede aynı sekildemi acaba cevap verirsen çok sevinirim

Merhaba bugün bende başladım bu iğneye 75-75 vurmam lazım ama merak edip baktıgımda sisenin içinde çok az sıvı vardı sendede aynı sekildemi acaba cevap verirsen çok sevinirim
Bende ilk öyle başladım sonra dozu yükseltti doktor canim 100vurundum şimdide bugün 12.gunum test yaptım teste göre hamileyim ama ilaç etkisi olabilir diye yarın kan testi vericam

Bende ilk öyle başladım sonra dozu yükseltti doktor canim 100vurundum şimdide bugün 12.gunum test yaptım teste göre hamileyim ama ilaç etkisi olabilir diye yarın kan testi vericam
İnşallah hamilesindir canım güzel haberi burayada yaz lütfen

Belirtileriniz neydi bende aşılama oldum 10.gunum
Göğüslerim çok ağrıyor ve sistiler ve kasıklarımda ağrı var adet gunume yakın goguslerimde hassasiyet oluyordu zaten ama bukadar fazla değildi umitlenmek istemiyorum :(geçen ayda kolomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım aynı belirtileri yaşadım evet hamilede kaldım ama tutunamadı düşük oldu:( inseaalh aynı şeyleri yaşamam yarın kan testi verecegim

Göğüslerim çok ağrıyor ve sistiler ve kasıklarımda ağrı var adet gunume yakın goguslerimde hassasiyet oluyordu zaten ama bukadar fazla değildi umitlenmek istemiyorum :KK43:geçen ayda kolomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım aynı belirtileri yaşadım evet hamilede kaldım ama tutunamadı düşük oldu:KK43: inseaalh aynı şeyleri yaşamam yarın kan testi verecegim
İns hayırlısı olsun hakkinizda

Banada ilk öyle geldi ama öyle olmuyor yetiyor fazlasıyla senin yumurtalarin büyümesine bagli

Bende gonal f kullandım 75 vurdum şişenin için de sıvısı az zaten 12 ,13 gün kullanabiliyorsun bitiyor zaten o ölçüsüne göre değişiyor Sen neyden kaynaklı kullanıyorsun?

Bende gonal f kullandım 75 vurdum şişenin için de sıvısı az zaten 12 ,13 gün kullanabiliyorsun bitiyor zaten o ölçüsüne göre değişiyor Sen neyden kaynaklı kullanıyorsun?
Ben aşılama için kullandım bugün 5.yi vurdum 2 tanesi büyümüş inşallah cuma tekrar kontrolum var

Back