Gonal f kullanıp aşılama yapanlar

Hulyamalatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
18
2
1
30
Öncelikle herkeze merhaba canlar yeni katıldım aranıza..2 yıllık evliyim ve hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen gebelik oluşmadı..gonal f kullanarak 11 ekimde aşılama yaptım bugün 10.günüm ve stresten çatlayacam tuttumu tutmadı mı diyearanızda benim gibi olan var mı varsa ve sonucu pozitif olan varsa belirtileri neler bilgilendirir misiniz

Merhaba,
Sonucun ne oldu acaba?Bende gonal f kullandim 22 ekimde aşılamam yapildı suan beklemedeyim.

Çok uzuldum inşallah Rabbim dualarinı kabul eder miniğine kavuşursun.benim bugün aşılamanın 10.günü ama sanki adet olucak gibi hissediyorum.İnşallah yanılırım.

Amin canım teşekkür ederim..inan bende bütün belirtileri yaşadım umutlarım tavandı yani ama nasip değilmiş kısmet..Allahın elbet vardır bi bildiği..inşallah sen müjdeni alırsın...sonucunu bizimle paylaş canm

Nasip canim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak inşallah.Rabbim dualarımızı kabul etsin bizlere evlat nasip etsin inşallah.Çarşamba gunu olumlu olumsuz paylaşırim durumumu insallah olumlu olur

Canım kan sonucun kaç çıkmıştı benimde bugün 15nci gündü aşılamam negatif sonucum da 4 .54 merak ettim sizin kaçtı acaba

1.20 çıktı canim. 5 ve uzeri pozitif diyorlar seninkide çok yakınmış.Regl olmazsan tekrar test yaptır bence.Ben 16.gun regl oldum hafif hafif.

1.20 çıktı canim. 5 ve uzeri pozitif diyorlar seninkide çok yakınmış.Regl olmazsan tekrar test yaptır bence.Ben 16.gun regl oldum hafif hafif.
İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün.benimde reglim 2 gün sonra olmam gerek olmassam tekrar testi tekrarlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…