Gebeliğe Hazırlık Gonal - f kullananlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
31
Mrb arkadaşlar geçen ay hsg çekildi tüpler açık rahim şekli normal çıktı çok şükür bu ay ki reglimin ikinci günü doktora gittim yumurta takibine başladı gonal - f iğneye başladım akşamları saat 7 de 75 ml vuruyorum yanısıra da inofolic combi kullanıyorum bu şekilde tedavi gören varmı aranızda ? Dikkat etmem gereken şeyler varmı?

Klasik şeyler kötü alışkanlıklardan stresten uzak dur...sağlıklı beslen ...çok klorlusulu havuz vb ortamlara girme (vajinal hijyen bakımından ) ...Demir emilimini sekteye uğrattığı için çay kahve gibi içeceklere alternatif taze meyvesularına süt e falan yönelmeye çalış... yürüyüş pilates tarzında ruh ve beden sağlığına iyi gelecek hafif sporlarla bedenindeki kan dolaşımına destek ol... pozitif düşün doktoruna güven ...tuz şeker tüketimini azalt ...çünkü hormon alıyor vücüt ister istemez ödeme bağlı kg artışı oluyor...
Bol bol dua et tespih çek .
En önemliside derdi veren rabbim dernanıda elbet verir...istemekten vazgeçme ...pes etme
Aklıma ilk gelenler bunlar ...allah gönlüne göre versin...emeklerin güzel sonuçlansın inş

Mrb arkadaşlar geçen ay hsg çekildi tüpler açık rahim şekli normal çıktı çok şükür bu ay ki reglimin ikinci günü doktora gittim yumurta takibine başladı gonal - f iğneye başladım akşamları saat 7 de 75 ml vuruyorum yanısıra da inofolic combi kullanıyorum bu şekilde tedavi gören varmı aranızda ? Dikkat etmem gereken şeyler varmı?
Merhaba canım bende geçen ay önce klomen kullandım ardından gonal f kullandım 37,5 ölçekte ama maalesef olumsuz sonuçlandı sende durum nedir şuan sen Kasım’da yazmışsın var mı güzel haberler

Merhaba arkadaslar bende bugun gonalf 50 olcekte basladim bu ay baslayan arkadaslar varmi surece ortak olalim

Neden bu kadar pahalı bir ürün acaba500 tl diyorlar

Kızlar bende bu gün başladım gonal f e sonuç alan var mı

Gonal f 125 le başladım şu an 9 haftalık oldum ama sonucun yumurta geliştirmek ile alakası yok psikoloji sitres dhaa etkili olabildiğince stresten uzak bir şekilde tedavi geçiriniz hhakkinizda hayirliai olsun

Selam kızlar. Bende geçen hafta çarşamba gonal f e başladım. Ilk 3 gün 75 ml, sonra ki 3 gün 100 ml ve son 3 gün de 150 ml vurundum. Bugün muayne oldum, sol ve sağ da iki yumurtam 16 mm olmuş yarın da 150 ml gonal f yapıp doktora gideceğim ve doktorum yüksek ihtimal pazartesi aşılamayı yaparız dedi. Bende polikistik over var O yüzden yumurtalar zor gelişiyor. Ilk aşılamam olacak. Daha önce klomen ve catlatma ignesi denedim ama olmadı. Herkes için hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar.

Back