• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gonal f kullananlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nme1005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
53
Arkadaşlar merhaba gecen ay klomen kullandım maalesef olmadı bi ay femara kullandım yine yumurtalarim istenen kadar buyumedi doktorumda gonal f iğnesini verdi bilgisi olan allah rızası için yardım edebilirim

kullanan yokmu arkadaşlar lütfen yardim edin

hiçmi yok kızlar aranızda kullanan kullanmış olan yardım edin lütfen

hiçmi yok kızlar aranızda kullanan kullanmış olan yardım edin lütfen
hangi konuda yardım edelim canım gonal f ünsülin ignesi gibi nasıl klomen hapı içtiysen onuda göbeginden vuracaksın hergün aynı saatte doktorun kaç dozaj dediyse kaç gün dediyse o şekilde hemşire gösteriyor zaten nasıl vuracagını oyle canın yanmıyor yani ben 5 gün vurdum kendime acımadı bende gayet rahat vurdum

Kizlar 5 yildir bu siteyi takip ediyorum gonal f aldim klomen ictim tum yorumlari okuyup heveslendim... 9 yildir evliydim hic hamile kalamamistim. Ama rabbim sonunda nasip etti...4 yildir hic ilac kullanmadim... gecen ay hamile kaldim 8 haftaligim.... sukurler olsun hayirli zamanda sizede nasip olsun... t

Kizlar 5 yildir bu siteyi takip ediyorum gonal f aldim klomen ictim tum yorumlari okuyup heveslendim... 9 yildir evliydim hic hamile kalamamistim. Ama rabbim sonunda nasip etti...4 yildir hic ilac kullanmadim... gecen ay hamile kaldim 8 haftaligim.... sukurler olsun hayirli zamanda sizede nasip olsun... t
allah analı babalı büyütsün ay ne kadar güzel çektigin tüm acıları unuttursun bu bebiş sana inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah :dua::dua:

hangi konuda yardım edelim canım gonal f ünsülin ignesi gibi nasıl klomen hapı içtiysen onuda göbeginden vuracaksın hergün aynı saatte doktorun kaç dozaj dediyse kaç gün dediyse o şekilde hemşire gösteriyor zaten nasıl vuracagını oyle canın yanmıyor yani ben 5 gün vurdum kendime acımadı bende gayet rahat vurdum
sonuç ne oldu peki cnm. içimdeki umut gittim klomende femarada fayda etmeyince hevesim kırılldı resmen

maşallahh allahım çok büyük nasibinde bu zamanmış demekki cnm hadi gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah bizede nasip eder yaradanım

sonuç ne oldu peki cnm. içimdeki umut gittim klomende femarada fayda etmeyince hevesim kırılldı resmen
aslında hevesini kırman daha iyi biliyormusun bence sen bilmiyor olarak kal araştırma yapma ögrenme ben bir günümü bu sitelerde harcardım iş yerinde tartışma çıkardı iş yapmıyorum diye bak noldu suan mantiken herşeyi biliyorum ama çok berbat birşey keşke hiç birşey bilmeden boş boş igne yapıp dursaydım en azından bilmedigim şeyler için kafa yormazdım bence sen yol yakınken araştırma ve unut aklına bebek getirme derim ben hiçbirşey yapamaz oldum dışarıya cıkmaya korkuyorum sanki tüm gebeler anlaşmış benim karşıma çıkmak için etrafımda çocugu olan arkadaşım kalmadı hepsiyle aram kötü hele eşimle tatsız geçmeyen bir gün yok ay çok yazdım soru sorduguna soracagına pişman ediyorum insanları sonuç ne olabilir tabiki negatif igneye ragmen ama sadece klomen içip hamile kalan yüzlerce insan tanıdım burda allahtan ümit kesilmez eşim bu ay varikosel ameliyatı olacak bu ay hiçbirşey yapamicaz ameliyattan dolayı zaten agustosta inşallah yine umutlanacam varikoselide çok araştırdım çogu insan cocugu olsun diye o ameliyatı olur eşleri ama benimkisi zaten askerde olmuş yani bizde faydası olsaydı evlenir evlenmez gebe kalmam gerekirdi ay neyse sabah sabah dükkanla tartışmayayim yine allah gönlüne göre versin inşallah hayırla gelecekse gelsin bebişin inşallah :dua:

allah analı babalı büyütsün ay ne kadar güzel çektigin tüm acıları unuttursun bu bebiş sana inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah :dua::dua:
.......canim allah razi olsun..... ozellikle senin icin cok dua edicem cok duygulandim yazilarina..... allahim hayirli zamanda hayirli evlatlar versin sana insallah.... kuran kitabimizda bir ayet var... siz allahin davasina yardimci olunki allahta size yardim etsin.... ben bu ayeti cok dusundum ve uzerime dusen gorevi yaptim o hafta hamile kaldim.... allahim cok buyul.. ne tup bebek ne asilama .. allah ol ddiyince oluyor cok sukur... sende bu ayeti oku ve muslumanlik icin biseyler yap.. allah sana yardim eder insallah

.......canim allah razi olsun..... ozellikle senin icin cok dua edicem cok duygulandim yazilarina..... allahim hayirli zamanda hayirli evlatlar versin sana insallah.... kuran kitabimizda bir ayet var... siz allahin davasina yardimci olunki allahta size yardim etsin.... ben bu ayeti cok dusundum ve uzerime dusen gorevi yaptim o hafta hamile kaldim.... allahim cok buyul.. ne tup bebek ne asilama .. allah ol ddiyince oluyor cok sukur... sende bu ayeti oku ve muslumanlik icin biseyler yap.. allah sana yardim eder insallah
Bu sitede takip ettiğim kişiler var onlarla anlaşmalıyız meryem suresi borcum var 5 tane felan onları bitireyim senin söylediğine de bakacağım ya ben anneme para gönderiyorum o yapıyor ben ne bilim olmuyor yapamıyorum

Back