- 17 Nisan 2016
- 57
- 5
- 86
- 33
- Konu Sahibi Asyamtugba
-
Canım yaklaşık iki senedir bebek istiyoruz. Kist büyümedi hiç sabit duruyor gebelik hızlansın diye böyle bir tedaviye başladık iki aydır deniyoruz fakat olmuyor. Bu ay olur inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBas donmesi icin erken sanirim ama yumurtlamadan 5 gun sonra yerlesme oldugunu varsayarsak kasik agrilarin onu gosteriyor olabilir. Insallah oyledir. Nezamandir bebek istiyordunuz birde gonal f kistinizi buyuttu mu acaba
Bende bu ay ilk 5 gun klomen sonra igne kullanacgm. Kisti buyuturse diye direk igne vermedi. Benmde 2 yil oldu.Canım yaklaşık iki senedir bebek istiyoruz. Kist büyümedi hiç sabit duruyor gebelik hızlansın diye böyle bir tedaviye başladık iki aydır deniyoruz fakat olmuyor. Bu ay olur inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bnde geçen ay gonal f kullandım ama malesef adet oldum . adet gününe kadar da ağrılarım oldu bence iğnelerin etkisidirİyi günler arkadaşlar hayırlı bayramlar, bir sorum olacak benim. Sağ yumurtalığımda bir çikolata kisti var ve gonal f kullandım. Yumurtam sol yumurtalıkta oluştu. Geçtiğimiz çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum ve perşembe akşamına ilişki önerdi dr. Dün ve önceki gün ara ara kasık ağrılarım oldu. Ve bugün sabah kahvaltıda şiddetli bir baş dönmesi oldu ve geçti. Tutunma gerçekleşmiş midir acaba. Bu kadar erken belirti verir mi? Cevap verirseniz çok memnun olurum.
Ben onları kullandım canım femara kullandım üç ay fakat etki etmedi inşAllah güzel sonuçlar alırızBende bu ay ilk 5 gun klomen sonra igne kullanacgm. Kisti buyuturse diye direk igne vermedi. Benmde 2 yil oldu.
Aa öyle mi iyi oldu söylediğiniz çok ümitleniyordum boşa hayal kurmam en azındanBnde geçen ay gonal f kullandım ama malesef adet oldum . adet gününe kadar da ağrılarım oldu bence iğnelerin etkisidir
Yani belki kişiden kişiye değişiyordur sizi yanlış yönlendirmek istemem ama bende öyle olduAa öyle mi iyi oldu söylediğiniz çok ümitleniyordum boşa hayal kurmam en azından
Muhtemelen öyle olmuştur bana da önceki ay da buna benzer olmuştu çünküYani belki kişiden kişiye değişiyordur sizi yanlış yönlendirmek istemem ama bende öyle oldu
Bu ilk ayınız mı iğne deMuhtemelen öyle olmuştur bana da önceki ay da buna benzer olmuştu çünkü
Yok ikinci bu canımBu ilk ayınız mı iğne de
Neden ilkinde olmadığına dair doktor bişey dedi mi sanaYok ikinci bu canım
Polikistik over var bende ve çikolata kisti var. Daha önce oluşan yumurtalarım hep kistli olan bölgede çıkardı şimdi diğer tarafta çıkınca bu ay çok kesin konuştu dr umuz. Ümitlendim de açıkçası. Üstte sayfığım belirtilere bi de bel ağrısı eklendi. Acaba yarın test yapsam yanılır mıyım diye korkuyorum yoksa test yapıp rahatlamayı düşünüyorum.Neden ilkinde olmadığına dair doktor bişey dedi mi sana
Çatlatma iğnesinden kaç gün geçtiPolikistik over var bende ve çikolata kisti var. Daha önce oluşan yumurtalarım hep kistli olan bölgede çıkardı şimdi diğer tarafta çıkınca bu ay çok kesin konuştu dr umuz. Ümitlendim de açıkçası. Üstte sayfığım belirtilere bi de bel ağrısı eklendi. Acaba yarın test yapsam yanılır mıyım diye korkuyorum yoksa test yapıp rahatlamayı düşünüyorum.
11 gün oluyor bugünÇatlatma iğnesinden kaç gün geçti
Bence üç dört gün daha bekle11 gün oluyor bugün
Öyle yapacağım canımBence üç dört gün daha bekle
İnşallah olur cnmÖyle yapacağım canım
Dayanamadım dün test yaptım sonuç negatifİnşallah olur cnm
Sağlık olsun cnm üzülmeDayanamadım dün test yaptım sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?