Gonal-f iğne arayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tyyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
138
37
13
25
Elimde bir kutu Gonal-f iğne var ihtiyacı olanlar yazabilir

Hanımefendi almak zorunda değilsiniz bende bir şekilde izmirde olana vermeye çalışıyorum zaten ne anlatıyorsunuz en bilgili sizsiniz okey

Hanımefendi almak zorunda değilsiniz bende bir şekilde izmirde olana vermeye çalışıyorum zaten ne anlatıyorsunuz en bilgili sizsiniz okey
Bilgili olmak değil teklifiniz saçma ve düşüncesiz, pahalı ve kuvvetli bir iğne, sizin kargo teklifinize aldanan birisi alsa, ya teshiri gidecek ya zehirleme noktasına gelecek. Elden buz küpü ile izmir içi alan yoksa mümkünse yorumumu okusun ve kargo ile kesinlikle almasın.

Hatta ve hatta, soğuk zincir bi ilacı kargo ile yollacak kişi, aynı ilacı evinde mutfak rafında saklar şüphesi ile bence sizden ilaç alınmamalı :)

İzmirde olan birine hediye edicem mesela buna da mı sorun bulcaksın

İzmirde olan birine hediye edicem mesela buna da mı sorun bulcaksın
Paylaşım yapmaya çalıştığınız ilacın soğuk zincir olduğundan haberiniz yok, kargo ile gönderim teklif ediyosunuz. Hangi koşullarda muhafaza ettiğiniz belli değil, insanlara hedşye diyorsunuz. Yazık fprmu bozulmuş bir iğneye bel bağlayıp tedavi görebilir insanlar.

Hanımefendi sonrada izmirde olana vericem dedim bozulma riskine karşı siz avukatmısınız bakın bende düşündüm onu diyorum tamam en bilgili sensin lütfen tatmin olduk biz yapmayın ya iyi niyetten bile kötü niyet çıkartıyosunuz kalbiniz bir tuhaff ya zaten izmirde olana vericem dedim sonradan dahaa niye açıklama yapıp katilmişim veya olacakmışım gibi davranıyorsunuz lütfen yazmayın sizden ricam gerçekten sinirimi bozdunuz

Aynı şeyi bende gördüm ben bu yoldan geçmemişim gibi insanlara bişey yapcak halim yok konuşmanıza dikkkaat edin gonalf dediğimize göre aynı acıyı yaşamışız beni burda bu şekilde sayfama gelip lanse etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…