Nerhaba nerede oturuyorsunuz ben alabilirim istanbuldayıElimde bir kutu Gonal-f iğne var ihtiyacı olanlar yazabilir
ücretsizmi ?İzmirdeyim kargoya verilir
ücretlimi ücretsizmi anlamadım eğer ücretsizse ben alabilirim
Soğuk zincir dolayısı ile depolardan özel araçlar ile bile gelmesi zor olan bir ilaç nasıl kargoya verilir acaba ?İzmirdeyim kargoya verilir
Merhaba cnm son kullanma tarihi ne? Ben izmirdeyimHanımefendi almak zorunda değilsiniz bende bir şekilde izmirde olana vermeye çalışıyorum zaten ne anlatıyorsunuz en bilgili sizsiniz okey
Bilgili olmak değil teklifiniz saçma ve düşüncesiz, pahalı ve kuvvetli bir iğne, sizin kargo teklifinize aldanan birisi alsa, ya teshiri gidecek ya zehirleme noktasına gelecek. Elden buz küpü ile izmir içi alan yoksa mümkünse yorumumu okusun ve kargo ile kesinlikle almasın.Hanımefendi almak zorunda değilsiniz bende bir şekilde izmirde olana vermeye çalışıyorum zaten ne anlatıyorsunuz en bilgili sizsiniz okey
Paylaşım yapmaya çalıştığınız ilacın soğuk zincir olduğundan haberiniz yok, kargo ile gönderim teklif ediyosunuz. Hangi koşullarda muhafaza ettiğiniz belli değil, insanlara hedşye diyorsunuz. Yazık fprmu bozulmuş bir iğneye bel bağlayıp tedavi görebilir insanlar.İzmirde olan birine hediye edicem mesela buna da mı sorun bulcaksın
Hanımefendi siz tüp bebek mi görüyorsunuz tedaviMerhaba cnm son kullanma tarihi ne? Ben izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?