H hayalimsinbebek Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 133 13 23 21 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #1 2 gün önce açılmış gonal f 900 mevcuttur içerisinde 500 lük ilaç vardır buzdolabında muhafaza ediyorum dileyen gelip alabilir
2 gün önce açılmış gonal f 900 mevcuttur içerisinde 500 lük ilaç vardır buzdolabında muhafaza ediyorum dileyen gelip alabilir
T Tupcufikret Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2023 128 30 31 22 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #2 Bende de var isteyen alabilir Bursa nilüferdeyim
H hayalimsinbebek Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 133 13 23 22 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #3 Tupcufikret .!.: Bende de var isteyen alabilir Bursa nilüferdeyim Genişletmek için tıkla... Sizde hangi ilaçlar iğneler mevcut acaba bende aralıkta transfer olacağımda nasip olursa
Tupcufikret .!.: Bende de var isteyen alabilir Bursa nilüferdeyim Genişletmek için tıkla... Sizde hangi ilaçlar iğneler mevcut acaba bende aralıkta transfer olacağımda nasip olursa
T Tupcufikret Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2023 128 30 31 22 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #4 hayalimsinbebek .!.: Sizde hangi ilaçlar iğneler mevcut acaba bende aralıkta transfer olacağımda nasip olursa Genişletmek için tıkla... Aralığa kadar bozulur ya. Dolapta tutuyorum ama ne olur olmaz tedavi boşa gider
hayalimsinbebek .!.: Sizde hangi ilaçlar iğneler mevcut acaba bende aralıkta transfer olacağımda nasip olursa Genişletmek için tıkla... Aralığa kadar bozulur ya. Dolapta tutuyorum ama ne olur olmaz tedavi boşa gider
T Tupcufikret Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2023 128 30 31 22 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #5 hayalimsinbebek .!.: Sizde hangi ilaçlar iğneler mevcut acaba bende aralıkta transfer olacağımda nasip olursa Genişletmek için tıkla... Ben şu an gebeliğin 7.haftasındayım. Her gün Progestan dex, progestan fitil, oksopar, estrofem, coraspin kullanmaya devam ediyorum
hayalimsinbebek .!.: Sizde hangi ilaçlar iğneler mevcut acaba bende aralıkta transfer olacağımda nasip olursa Genişletmek için tıkla... Ben şu an gebeliğin 7.haftasındayım. Her gün Progestan dex, progestan fitil, oksopar, estrofem, coraspin kullanmaya devam ediyorum
V vegas16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 25 4 35 22 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #6 Tupcufikret .!.: Ben şu an gebeliğin 7.haftasındayım. Her gün Progestan dex, progestan fitil, oksopar, estrofem, coraspin kullanmaya devam ediyorum Genişletmek için tıkla... Selam. Bende progestan fitik çok var önceki tedavilerimden. İhtiyacın varsa ben de sana verebilirim
Tupcufikret .!.: Ben şu an gebeliğin 7.haftasındayım. Her gün Progestan dex, progestan fitil, oksopar, estrofem, coraspin kullanmaya devam ediyorum Genişletmek için tıkla... Selam. Bende progestan fitik çok var önceki tedavilerimden. İhtiyacın varsa ben de sana verebilirim
A Ankara66 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2024 21 0 33 22 Ekim 2024 Konu Sahibi hayalimsinbebek #7 Elinde gonalf olan var mı Ankara