Gonal-f arıyorum

bende gonalf
var
istersen yollayabilirim
açıp kullandım ama içinde var
şişenin
300 lük vardır

banada az lazım ama ne kadar olur bilmiyorum. sen ne kadar kullandın.arkadaşım. ücret ne kadar istersin.

eslıhan canım sana ozelıne mesaj attım ama aldınmı almadınmı haberım olmadı canım

bu arada arkadaslar acılan ılaclar 28 gun ıcınde tuketılmelı adam canım sen ne zaman actın ılacını ne kadar sure oldu ve eslıhan hemen mı kullanacaksı n cok pahalı tedavıler bunlar rıske atmayalım arkadaslar
28 gun omadıysa acılalı ve 28 gun ıcınde acılanı tuketeteceksen al derım

bırde acılmıs kullanılmıs ılaclardan ucret alınmaz kı

tatlım bu arada dun benı arkadasım aradı malum ben uzun zamandır ılac aradıgımı bılıyordu elınde gonlaf 300 luk hanı hazır sırınga olanlar varya su ve toz olmayandan elınde ondan varmıs kullanım tarıhı 01 -10 mus bana alırmısın dedı ucretlı tabı
bende maalesef dedım ben artık deneyecek halde degılım dedım anlattım ıste yasadıklarımı falan
almak ıstersen sen ıcın konusayımmı bu arada kullanılmamıs ılacmıs bılgın olsun
sanrım kendısı ucretlı almıs bana 100 lıra dedı eger ıstersen bana yaz ben ulasayım kendısıne emı canım

haber ver

hayırlı sonuclar alırsın ıns.. dostum

Caney canım sana mesaj atamadım internette proplem vardı giremedim siteye.senden almak istemiştim ama vermişsin. Ben hep 450 liklerden kullandım bu hazır şırıngalıklar bana olurmu kullanabilirmiyim bilmiyorum. Ben tedavideyim şu an perşembeye kadar ilacım var ozamana kadar bulamassam hazır alcam.ılgin için çook teşekür ederim. Senin adına çok üzüldüm ama hiç bir şeyin sonu değil üzülme.

bende açılmamış var yüzdesiyle verebilirm özelden msj attım sanırım bu site benim kafamı çok karıştırıyoo yazdığım şeyleri bi daha bulamıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…