K ketty71 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 8 0 86 İzmir 24 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ketty71 #1 Arkadaslar merhaba, Agustos ayinda baslayacagimiz tedavim icin uygun fiyata gonal-f ariyorum (450, 900 yada 1050 pen yada flakon olabilir). Izmir'de yada cevre illerde oturan arkadaslardan satmayi dusunen olursa ozelden mesajlasmak isterim. Hepimize tedavilerimizde bol sans ve pozitif sonuclar diliyorum.
Arkadaslar merhaba, Agustos ayinda baslayacagimiz tedavim icin uygun fiyata gonal-f ariyorum (450, 900 yada 1050 pen yada flakon olabilir). Izmir'de yada cevre illerde oturan arkadaslardan satmayi dusunen olursa ozelden mesajlasmak isterim. Hepimize tedavilerimizde bol sans ve pozitif sonuclar diliyorum.
W wishes Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2009 42 0 86 Diğer 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ketty71 #2 merhaba ketty bende gonal-f var. başka şehideyim
nzmyhn Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2008 1.586 2 156 Diğer 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ketty71 #3 wishes .!.: merhaba ketty bende gonal-f var. başka şehideyim Genişletmek için tıkla... canım özeline mesaj attım......bakar mısın............
wishes .!.: merhaba ketty bende gonal-f var. başka şehideyim Genişletmek için tıkla... canım özeline mesaj attım......bakar mısın............
K ketty71 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 8 0 86 İzmir 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ketty71 #4 Wishes merhaba, Mesajin icin tesekkurler. Sen hangi sehirdesin. Bir de elindeki ilaclarin detaylari hakkinda bilgi verebilir misin. Kac unitelik, son kullanma tarihi, kalem seklinde mi flakon mu, acilmismi ve de fiyat nedir. Tesekkurler.
Wishes merhaba, Mesajin icin tesekkurler. Sen hangi sehirdesin. Bir de elindeki ilaclarin detaylari hakkinda bilgi verebilir misin. Kac unitelik, son kullanma tarihi, kalem seklinde mi flakon mu, acilmismi ve de fiyat nedir. Tesekkurler.
DIPTISDIPTIS Guru Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 6.393 3.601 373 1 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ketty71 #5 DİKKAT! İlaç Adı Tavsiyeleri ve Satışı Hakkında Uyarı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
DİKKAT! İlaç Adı Tavsiyeleri ve Satışı Hakkında Uyarı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU