• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GONAL F 900 !

inşallah geç yazmamışımdır msjları 1 kutusunu bana yollasın benim eksik gonalfim tamamlanıyor

ben ankaraya geldim muayene oldum dün bugün açtım neti bana lazım gönderirseniz çok sevinirim benim 5. tüp bebeğim olacak
Merhaba baska bı post altında okudum yazdıgınızı berfu demırın yanında dr selen ecemıs vardı esı tolga ecemıs ıkısıde tup bebek yapıyor benım dr um tolga ecemıs bı arastırın derım 6ıncı denemede ıkızlerım oldu makrofaj asısıyla sızın dedıgnız gıbı tutmuodu benımde hıc pco luyum denemedıgmız sey kalmamstı Era testı hısteroskopıe rahım yıkama bagısıklık serumları genetıge yollama falan sonunda makrfaj asısı bagısıklk asısıymıs onunla tuttu 6gun transferden sonra hemen ıknvı cızgı belırlıydı allah sızede nasıp etsın ınsallah bende hep olmıcak ztn kac defa denedım gozuyle baktm ama tam umıdımızın tukendıgı yerde allah yuzumuze guldu

Merhaba baska bı post altında okudum yazdıgınızı berfu demırın yanında dr selen ecemıs vardı esı tolga ecemıs ıkısıde tup bebek yapıyor benım dr um tolga ecemıs bı arastırın derım 6ıncı denemede ıkızlerım oldu makrofaj asısıyla sızın dedıgnız gıbı tutmuodu benımde hıc pco luyum denemedıgmız sey kalmamstı Era testı hısteroskopıe rahım yıkama bagısıklık serumları genetıge yollama falan sonunda makrfaj asısı bagısıklk asısıymıs onunla tuttu 6gun transferden sonra hemen ıknvı cızgı belırlıydı allah sızede nasıp etsın ınsallah bende hep olmıcak ztn kac defa denedım gozuyle baktm ama tam umıdımızın tukendıgı yerde allah yuzumuze guldu
merhaba sizin için çok şükür bin şükür ALLAH bizim de yüzümüze baksın inşallah sizin bu dediğiniz doktorlarda fiyat farkı var mıdırı berfuyu da çok övüyorlar ona başladık bugün istediği kan testlerinin bir kısmını devlet hastanesinde yaptırdım artık kalanını da şehir hastanesine götürecek kardeşim eşim şırnakta daha taşınmadık lojman boşalsın bekliyoruz öyle göçebe gibiyiz şuan vitamin verdi eşime ve bana genetiğe yollayalım dedi embriyoları 2 kimyasal gebelik olduğu için erayı da dün instagramda bir hastasının hamileliğini paylaşmıştı berfu hoca o zaman gmrdüm kenara not almak lazım aslında onu da yaptırmak gerek dedim önceden histeroskopi olmuştum ama 4 sene oldu devlette kanımdan bir aşı yapıp rahime vurmuşlardı ama hiç işe yaramamıştı berfu hoca da bakalım tedavi esnasında erayı kesinlikle diyecektir bebişleriniz doğdu mu ikizlere bakım zordur ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah era testine falan ne kadar ödediniz toplam ne kadar masrafınız oldu acaba

Merhaba eğer ilacı temin edemediyseniz ben de yardımcı olabilirim elimde bir adet hiç açılmamış 450 ml gonal f var bir tane de 300 ml kadar var folbiol tablet de var. Kendim 3 aylık hamileyim inşallah kullanacak olan arkadaşıma da şifa olur

Merhaba eğer ilacı temin edemediyseniz ben de yardımcı olabilirim elimde bir adet hiç açılmamış 450 ml gonal f var bir tane de 300 ml kadar var folbiol tablet de var. Kendim 3 aylık hamileyim inşallah kullanacak olan arkadaşıma da şifa olur
5. tüp bebeğe başlıyorum gonalf i bana yollarmısınız

Elinde gonalf ve meriofert olan varmı allah zıraaı için tedaviye başlıcaz ama çok fazla tutuyor ilaçlar ve bizi zorluyor lütfen elinde olan varsa yardımcı olurmusunuz

Ankaradayım olan gonalf elimde mevcut verilemez yazın soğuk zincirde sakliyorum

Back