• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 900 Arıyorum

Lucky_16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
883
324
103
38
kızlar selamlar gonal f 900 arıyorum tedavisinden kalan yada elinde olan varsa yatdımcı olabilirmi

kızlar selamlar gonal f 900 arıyorum tedavisinden kalan yada elinde olan varsa yatdımcı olabilirmi
Yalnız bu çok riskli . Kimseye guvenemezsınız soguk saklamayı güzel yaptığına dair yada iğnenin açılımından 28 gun geçip gecmedıgıne dair . tedavinizi etkileyebilir .

Açılmamış olsa bile saklama koşullarına güvenmek zor herkes sorumluluk sahibi olamıyor maalesef .

aşılama olacak nasipse
Yani bu yola girerken sonuçta karsılasıcağınız maddi süreci biliyor olmalısınız aradığınız ilaç en pahalı olanı bu tedavi ilaçları arasında. Belkı yarı fıyatına verir birisi ama zaten burda da ilaç satışı yasak … ne bileyim ben asla guvenmezdım böyle bi süreci riske atmazdım . Yanlış saklandıysa belki zarar bile verebilir hormonlarınızı daha da bozabilir . Amacım sizi korkutmak değil ama bu tür soğuk saklanması gereken ilaçları kendınız tedarik edin size de yazık

Amin inşallah Rabbım kolaylık versin inşallah güzel haberler açtığınız konularınızı görmek dileğiyle . Nerde yaşıyorsunuz konya ise çok uygun satan bi yer var tavsıye edebilirim
amin inşAllah çok saolun 🤲🥰 Bursa’da yaşıyorum ben çok teşekkür ederim düşğnceniz için birde her eczane farklı fiyat söylüyo yani neye göre belirliyolar bilmiyorum ki 🫣🤦‍♀️

amin inşAllah çok saolun 🤲🥰 Bursa’da yaşıyorum ben çok teşekkür ederim düşğnceniz için birde her eczane farklı fiyat söylüyo yani neye göre belirliyolar bilmiyorum ki 🫣🤦‍♀️
Bursa da çok uçkun fiyatlar neden öyle anlamıyorum ilaç arayan çok oluyor hep Bursa’dan .. 8,500 müş galiba orda bu ilaç ben burda 6,350 ye aldım

Back