• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal-f 900 (66 micrograms) satıyorum ...

humeyraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
9
0
86
49
İstanbul
hiç acılmamıstır gonal-f 900 (66 micrograms /1.5 ml)

elimizde 5 paket bulunmakta tanesi 550 ytl

Son düzenleme:
hümeyracım biaz pahalı gibi geldi bana bende tedavi gördüğüm hastaneden temin ediyorum etiket fiatı 365 ytl indirim yapıyorlar oranın hastası olduğumuz için230 ytl ye alıyoruz

Merhaba
Gonal -f 900 satış fiyatı 649 ytl dir etiket fiyatı olarak Eczanelerde satılmakta ve bende bu fiyattan sadece peşin indirmi ile 600 ytl aldım.

Sizin bahsettiginiz ilaç Gonal -f 300 lük olan olabilir derecelerine fiyatları değişmektedir.
Ayrıca sigorta raporla sadece 1500 ml kadar karşılamakta olup kotanın üzerindeki dozları özel olarak alınmktadır.

humeyracığım ben 4. aydan sonra 7. denememi yapacağım durumum malum bu kadar denemeden sonra daha indirimli verebilirmisin ben uygun arıyorum

orkide 76

Ben de özelden yaptıgım için çok ciddi miktar harcadım,
Masrafımı bir nebze azaltmak için İlaçları elimden bir an önce çıkarmak adına zaten en uygun fiyattan veriyorum.
Yoksa doktorum ilaçları satabilecğini söylüyor.

arkadaşım eğer buradan adını ve tlfnunu kaldırmassan ceza alabilrsin forum içinde bunlar yasak bunları özelden görüş istersen

Back