- 27 Kasım 2023
- 160
- 43
- 28
-
- Konu Sahibi PapatyaHatun34
Çok kötü birşey ya canım burnum da geziyorumTabi hormonları alt üst ediyor bende çevremdekilerle kavga etmiştim ama uzun süre kullanılmıyor geçiyor sonra hatırlamıyorsun bile :)
Merhabalar 450 dozun hepsini mi kullandınızGonal f 450 kullanıp yan etki yaşayan oldu mu? Çarşamba günü başladım 3 gündür içim ruhum daralıyor sıkıntı basıyor iyice kendimi çok kötü hissediyorum bu his yüzünden ağlayacağım artık. Tüp bebek tedavisine başladıgım için kullanıyorum 2 kutu 450-450 vuruldum öncesinde böyle şeyler yoktu. Bu süreci ruhsal olarak atlatmak için neler yapıyosunuz.
300-300 ayarladı doktorum. Her iki iğnede 150-150 arttı ilk zaman onları da tedavinin 3.günü sağ ve soldan vuruldum. Şuan da dozum 300 yine artanları da hemşirem enjeksiyona aktarıp pay ediyor o şekilde dibine kadar kullanıyorumMerhabalar 450 dozun hepsini mi kullandınız
anladım teşekkür ederimm Rabbim gönlüüzden geçen neyse versin300-300 ayarladı doktorum. Her iki iğnede 150-150 arttı ilk zaman onları da tedavinin 3.günü sağ ve soldan vuruldum. Şuan da dozum 300 yine artanları da hemşirem enjeksiyona aktarıp pay ediyor o şekilde dibine kadar kullanıyorum
Bu süreçte dışarı gezmeye bile çıkamıyorum 2 günde bir hastaneye gidiyorum zaten birşey yapmaya halim de kalmadı. Dün itibariyle zaten doktor da hassas zamanlarım başladığı için yasaklar koydu inşallah sonu güzel olacakKullananların çoğunda korkunç bir yükselme. Tüm duygularda yükselme. Zor bir süreç. Sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın. İnşallah kolaylaşır zamanla.
İnşallah. Ben ağlayıp duruyordumBu süreçte dışarı gezmeye bile çıkamıyorum 2 günde bir hastaneye gidiyorum zaten birşey yapmaya halim de kalmadı. Dün itibariyle zaten doktor da hassas zamanlarım başladığı için yasaklar koydu inşallah sonu güzel olacak
Bende öyle bir durum olmadı sadece 2 gün önce aşırı hassas oldum kendi iğnemde kalan aktarımı başka enjeksiyona koydu hemşire o acıttğı için gözlerim dolduİnşallah. Ben ağlayıp duruyordum
EvetBende öyle bir durum olmadı sadece 2 gün önce aşırı hassas oldum kendi iğnemde kalan aktarımı başka enjeksiyona koydu hemşire o acıttğı için gözlerim dolduİğnelere karşı hassas bir de kendin yapınca daha hassas oluyorsun
Nasıl kısa sürdü ne güzel benim kullandığım iğne sadece gonal f 450 10 gün olacak inşallahEvetbenim kısa sürdü maceram ama uzun vadede yıpratıcı tüp bebek. Sabır ve sağlıklı bir bebek diliyorum size
1 hafta kullandım. Yumurtalar beklendiği kadar büyümedi.Nasıl kısa sürdü ne güzel benim kullandığım iğne sadece gonal f 450 10 gün olacak inşallahÇok teşekkür ederim inşallah
Şuan bebeğiniz var mı? Benim en son kontrol de 13-14 olarak söyledi doktor1 hafta kullandım. Yumurtalar beklendiği kadar büyümedi.
hamileymişim zaten o yüzden olmamış. 29. haftamdayım şimdi. Size de nasip olsun inşallahŞuan bebeğiniz var mı? Benim en son kontrol de 13-14 olarak söyledi doktor
Ne kadar güzel sağlıcakla kucağınıza alınhamileymişim zaten o yüzden olmamış. 29. haftamdayım şimdi. Size de nasip olsun inşallah