Gonal f 450

PapatyaHatun34

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
160
43
28
Gonal f 450 kullanıp yan etki yaşayan oldu mu? Çarşamba günü başladım 3 gündür içim ruhum daralıyor sıkıntı basıyor iyice kendimi çok kötü hissediyorum bu his yüzünden ağlayacağım artık. Tüp bebek tedavisine başladıgım için kullanıyorum 2 kutu 450-450 vuruldum öncesinde böyle şeyler yoktu. Bu süreci ruhsal olarak atlatmak için neler yapıyosunuz.

Tabi hormonları alt üst ediyor bende çevremdekilerle kavga etmiştim ama uzun süre kullanılmıyor geçiyor sonra hatırlamıyorsun bile :)

Gonal f 450 kullanıp yan etki yaşayan oldu mu? Çarşamba günü başladım 3 gündür içim ruhum daralıyor sıkıntı basıyor iyice kendimi çok kötü hissediyorum bu his yüzünden ağlayacağım artık. Tüp bebek tedavisine başladıgım için kullanıyorum 2 kutu 450-450 vuruldum öncesinde böyle şeyler yoktu. Bu süreci ruhsal olarak atlatmak için neler yapıyosunuz.
Merhabalar 450 dozun hepsini mi kullandınız

Kullananların çoğunda korkunç bir yükselme. Tüm duygularda yükselme. Zor bir süreç. Sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın. İnşallah kolaylaşır zamanla.

300-300 ayarladı doktorum. Her iki iğnede 150-150 arttı ilk zaman onları da tedavinin 3.günü sağ ve soldan vuruldum. Şuan da dozum 300 yine artanları da hemşirem enjeksiyona aktarıp pay ediyor o şekilde dibine kadar kullanıyorum
anladım teşekkür ederimm Rabbim gönlüüzden geçen neyse versin

Kullananların çoğunda korkunç bir yükselme. Tüm duygularda yükselme. Zor bir süreç. Sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın. İnşallah kolaylaşır zamanla.
Bu süreçte dışarı gezmeye bile çıkamıyorum 2 günde bir hastaneye gidiyorum zaten birşey yapmaya halim de kalmadı. Dün itibariyle zaten doktor da hassas zamanlarım başladığı için yasaklar koydu inşallah sonu güzel olacak

• Beğen
Reactions: Gao
Bu süreçte dışarı gezmeye bile çıkamıyorum 2 günde bir hastaneye gidiyorum zaten birşey yapmaya halim de kalmadı. Dün itibariyle zaten doktor da hassas zamanlarım başladığı için yasaklar koydu inşallah sonu güzel olacak
İnşallah. Ben ağlayıp duruyordum 😄

Bende öyle bir durum olmadı sadece 2 gün önce aşırı hassas oldum kendi iğnemde kalan aktarımı başka enjeksiyona koydu hemşire o acıttğı için gözlerim doldu 🥲 İğnelere karşı hassas bir de kendin yapınca daha hassas oluyorsun 🥹
Evet 😊 benim kısa sürdü maceram ama uzun vadede yıpratıcı tüp bebek. Sabır ve sağlıklı bir bebek diliyorum size 😊❤️

X