Merhaba elimde tüp bebek tedavi sürecimden kalan gonal f 450 iğneden 375 ml doz ve gonapeptyl çatlatma iğnesinden 5 tane var, almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum, sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz maddi olarak yıpratmış olmasa ücretsiz verebilirdim, şimdi de mümkün olduğunca uygun fiyata vereceğim
Merhaba elimde tüp bebek tedavi sürecimden kalan gonal f 450 iğneden 375 ml doz ve gonapeptyl çatlatma iğnesinden 5 tane var, almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum, sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz maddi olarak yıpratmış olmasa ücretsiz verebilirdim, şimdi de mümkün olduğunca uygun fiyata vereceği
Merhaba elimde tüp bebek tedavi sürecimden kalan gonal f 450 iğneden 375 ml doz ve gonapeptyl çatlatma iğnesinden 5 tane var, almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum, sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz maddi olarak yıpratmış olmasa ücretsiz verebilirdim, şimdi de mümkün olduğunca uygun fiyata vereceğim
Merhaba arkadaşlar elimde hiç açılmamış Gonal F 450 lik var. Fişi duruyor daha 5 gün önce aldım. Ankara da oturuyorum
Son derece ilaç eksikliği var. İhtiyacı olanlara cüzi bir indirimle de verebilirim
ihtiyacı olan herkese şifa dilerim
Merhaba arkadaşlar elimde hiç açılmamış Gonal F 450 lik var. Fişi duruyor daha 5 gün önce aldım. Ankara da oturuyorum
Son derece ilaç eksikliği var. İhtiyacı olanlara cüzi bir indirimle de verebilirim
ihtiyacı olan herkese şifa dilerim
Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı yasaktır. Kullanıcının bu eyleminin şikayet edilmesi durumunda yasal kurular ile tüm bilgileriniz paylaşılır ve çok ciddi...