How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Merkezleri Gonal f 450 ve gonapeptyl var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

peler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
53
29
3
30
Merhaba elimde tüp bebek tedavi sürecimden kalan gonal f 450 iğneden 375 ml doz ve gonapeptyl çatlatma iğnesinden 5 tane var, almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum, sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz maddi olarak yıpratmış olmasa ücretsiz verebilirdim, şimdi de mümkün olduğunca uygun fiyata vereceğim 🙏🏻

Merhaba elimde tüp bebek tedavi sürecimden kalan gonal f 450 iğneden 375 ml doz ve gonapeptyl çatlatma iğnesinden 5 tane var, almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum, sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz maddi olarak yıpratmış olmasa ücretsiz verebilirdim, şimdi de mümkün olduğunca uygun fiyata vereceği

Merhaba elimde tüp bebek tedavi sürecimden kalan gonal f 450 iğneden 375 ml doz ve gonapeptyl çatlatma iğnesinden 5 tane var, almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum, sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz maddi olarak yıpratmış olmasa ücretsiz verebilirdim, şimdi de mümkün olduğunca uygun fiyata vereceğim 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar elimde hiç açılmamış Gonal F 450 lik var. Fişi duruyor daha 5 gün önce aldım. Ankara da oturuyorum
Son derece ilaç eksikliği var. İhtiyacı olanlara cüzi bir indirimle de verebilirim
ihtiyacı olan herkese şifa dilerim

Merhaba arkadaşlar elimde hiç açılmamış Gonal F 450 lik var. Fişi duruyor daha 5 gün önce aldım. Ankara da oturuyorum
Son derece ilaç eksikliği var. İhtiyacı olanlara cüzi bir indirimle de verebilirim
ihtiyacı olan herkese şifa dilerim
Merhaba kaç tane var elinzde ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back