Benim bildigim ilac yumurta sayısını belirlemiyor var olani buyutuyorr. Dediğiniz gibi olsa benim 8 yumurtamsı gelismisken benden az dozla gonalf i kullananın 20 yumurtası gelismezdiBenim 1 yumurta gelismisti sdc aksam 50 vuruyordum az mi kkii doktor kist falan da yok demisti hersy guzel demsti ben de duydum hp cok yumrtasi gelisen ben de yoktu
Yani 1 tane az geldi bana kendimceBenim bildigim ilac yumurta sayısını belirlemiyor var olani buyutuyorr. Dediğiniz gibi olsa benim 8 yumurtamsı gelismisken benden az dozla gonalf i kullananın 20 yumurtası gelismezdi
Anladım cnm teşekkür ederimYumurtâ oluşumu kişinin bunyesiyle alakali sadece mevcut olan yumurtaları kontrollü bir sekilde büyütüyor. Benim sadece 8 yumurtam gelişmişti sag tarafta. Cunku solda kist var orda buyumuyor. ama baska bi hastanın ayni ilacla 20 kusur yumurtası oluşmuştu. Cok yumurta olmasından ziyade kaliteli iyi durumda yumurtanin gelişmesi onemli. Benim 8 yumurtadan 7i dollenmisti galiba gecmis zaman net hatırlamıyorum 5. Gune kadarda 4 tanesi yaşayabilmişti. O 4 tanedende en iyi durumda olani transfer ettiler
Kistim olduğu icin daha az dozla basladik yumurtalar geliamedi bileAynen bende iğne ucunu sevmediğim için eşime yaptiriyordum her akşam.ama baya fazla doz almissiniz siz ben 50yle bile çok sistim, baya ödem olmuştu vücudum, sizi düşünemiyorum bile
Şimdi ne durumdasınız pekiKistim olduğu icin daha az dozla basladik yumurtalar geliamedi bile
3 ay önce düşük yaptim bayramdan sonra tekrar basliycam tedaviyeŞimdi ne durumdasınız peki
1 yumurtam gelişti. Catlatma ignesi vuruldum carsamba gunu allahin izniyle asilamam var. Umarim tutar..Yumurta takibi yapilacak catlamaya yakin catlatma ignesinolacaksin ve 2. Gun asilama olacak rabbim gonlune gore versin
Aynen canm benimde klomenle daha cok gelisiyodu ama igneyle cok az gelisti. Anca 1 tane yumurta gelisti. Carsamba gunu asilama yapilcak. Umarim tutarBenim 1 yumurta gelismisti sdc aksam 50 vuruyordum az mi kkii doktor kist falan da yok demisti hersy guzel demsti ben de duydum hp cok yumrtasi gelisen ben de yoktu
Bide bisey sorucam. Catlatma ignesini kendimiz vurduk. Ama 3 4 damla boşa akti bisey olurmuki yaYumurta takibi yapilacak catlamaya yakin catlatma ignesinolacaksin ve 2. Gun asilama olacak rabbim gonlune gore versin
Ben kendim.vurdum gobekten 2 tane karistirip zten az vuruyoz gonal f i bi dahakine dikkat et cinimBide bisey sorucam. Catlatma ignesini kendimiz vurduk. Ama 3 4 damla boşa akti bisey olurmuki ya
Insallah rabbim.gonlune gore versin1 yumurtam gelişti. Catlatma ignesi vuruldum carsamba gunu allahin izniyle asilamam var. Umarim tutar..
2 tanemi vuruldun sen. Ben bi tane vurdum. Ama vururken damladi 3 4 damla. Umarim bisey olmazBen kendim.vurdum gobekten 2 tane karistirip zten az vuruyoz gonal f i bi dahakine dikkat et cinim
Catlatma ignesi yanliz benm dedigim. Gonal f bitti benim. Bugun catlatma ignesi vuruldum o aktiBen kendim.vurdum gobekten 2 tane karistirip zten az vuruyoz gonal f i bi dahakine dikkat et cinim
1 ampul 2 sise toz vurundum. Yani 2 sise tozu 1 ampulle karistirdm bisey olmaz heralde damlamasi tahminimceCatlatma ignesi yanliz benm dedigim. Gonal f bitti benim. Bugun catlatma ignesi vuruldum o akti
Siz sanirim gonal ften bahsediyosnuz.1 ampul 2 sise toz vurundum. Yani 2 sise tozu 1 ampulle karistirdm bisey olmaz heralde damlamasi tahminimce
Icimize su serptin canim. Benim esimin 65 milyon skinti yok. Normalde benimde skintim yok ama gonal f bende 1 tane kaliteli yumurta uretti. Bide asilama sirasinda doktor rahimin dar dedi. Bende adet gunumu bekliyorum hayirlisi olsun ama bu progestandan sanirim basim cok dönüyo iftardan sonrA. Umarim iyi sonuclar aliriz suanlik gogus acisi disinda baska belirtim yok asilamanin 9. GunuKizlar selamyaklasik 2 yil once gonalf ve ovirelle catlatma ignesi ve esimin 16 milyon olan sperm sayisi ile birlikte ilk asilamada hamile kaldim. Esimin sperm azligi var, bende bi sikinti yok.
Gun saymaya basladim cunku asilama yaptiracagim tekrar bende. Reglim haziran 13 gibi gelince dogru tedaviye.
Demem o ki, sperm az da olsa inanarak girin o asilama odasina. Size pozitif bi sonuc olsun, umutlu olun die paylasmak istedim. Evet asilamada gebelik sansi yuzde 15. Ama olunca oluyor.
Olmazsa canimiz sag olsun, huzurumuz olsun. Sonrasi tup bebek olur ne var yani. Hersey iyi olur hepimiz icin die herkese dua ediyorum
Bi de, bence sen net hamilesindir. Baksana esinin sayisi da cok iyi. Bence hergun bir yumurta, ceviz fln ye, beslenmene dikkat et. Pozitifse buraya da yaz. Tebrik edelimIcimize su serptin canim. Benim esimin 65 milyon skinti yok. Normalde benimde skintim yok ama gonal f bende 1 tane kaliteli yumurta uretti. Bide asilama sirasinda doktor rahimin dar dedi. Bende adet gunumu bekliyorum hayirlisi olsun ama bu progestandan sanirim basim cok dönüyo iftardan sonrA. Umarim iyi sonuclar aliriz suanlik gogus acisi disinda baska belirtim yok asilamanin 9. Gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?