Gebeliğe Hazırlık Gonal f 450 ve aşilama süreci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 1 yumurta gelismisti sdc aksam 50 vuruyordum az mi kkii doktor kist falan da yok demisti hersy guzel demsti ben de duydum hp cok yumrtasi gelisen ben de yoktu 😳
Benim bildigim ilac yumurta sayısını belirlemiyor var olani buyutuyorr. Dediğiniz gibi olsa benim 8 yumurtamsı gelismisken benden az dozla gonalf i kullananın 20 yumurtası gelismezdi

Benim bildigim ilac yumurta sayısını belirlemiyor var olani buyutuyorr. Dediğiniz gibi olsa benim 8 yumurtamsı gelismisken benden az dozla gonalf i kullananın 20 yumurtası gelismezdi
Yani 1 tane az geldi bana kendimce 😞

Yumurtâ oluşumu kişinin bunyesiyle alakali sadece mevcut olan yumurtaları kontrollü bir sekilde büyütüyor. Benim sadece 8 yumurtam gelişmişti sag tarafta. Cunku solda kist var orda buyumuyor. ama baska bi hastanın ayni ilacla 20 kusur yumurtası oluşmuştu. Cok yumurta olmasından ziyade kaliteli iyi durumda yumurtanin gelişmesi onemli. Benim 8 yumurtadan 7i dollenmisti galiba gecmis zaman net hatırlamıyorum 5. Gune kadarda 4 tanesi yaşayabilmişti. O 4 tanedende en iyi durumda olani transfer ettiler
Anladım cnm teşekkür ederim

Benim 1 yumurta gelismisti sdc aksam 50 vuruyordum az mi kkii doktor kist falan da yok demisti hersy guzel demsti ben de duydum hp cok yumrtasi gelisen ben de yoktu 😳
Aynen canm benimde klomenle daha cok gelisiyodu ama igneyle cok az gelisti. Anca 1 tane yumurta gelisti. Carsamba gunu asilama yapilcak. Umarim tutar

Bebekler takimime göre yarın regl olmam lazım. . İnş şaşmaz hayırlısıyla. . Bende asilama olucam bu ay doktorum önce haplarla başlarız dedi. İlk asilama..
sizin nasıl ilk mi ilaç olarak sadece iğne mi yoksa ilaç mı kullanıyorsunuz?
bu arada sebepsiz inferlite diyebiliriz
bende hafif yumurta tembelliği var
adetim şuan düzenli ama hormonlar hafif sivilce vb yapıyor. Doktorum ekstra ilaca gerek duymadı

evet varmi benim gibi veya benzer birbirimize destek olalım heyecan dorukta😁

Kizlar selam 😊 yaklasik 2 yil once gonalf ve ovirelle catlatma ignesi ve esimin 16 milyon olan sperm sayisi ile birlikte ilk asilamada hamile kaldim. Esimin sperm azligi var, bende bi sikinti yok.
Gun saymaya basladim cunku asilama yaptiracagim tekrar bende. Reglim haziran 13 gibi gelince dogru tedaviye.
Demem o ki, sperm az da olsa inanarak girin o asilama odasina. Size pozitif bi sonuc olsun, umutlu olun die paylasmak istedim. Evet asilamada gebelik sansi yuzde 15. Ama olunca oluyor.
Olmazsa canimiz sag olsun, huzurumuz olsun. Sonrasi tup bebek olur ne var yani. Hersey iyi olur hepimiz icin die herkese dua ediyorum 😍

Kizlar selam 😊 yaklasik 2 yil once gonalf ve ovirelle catlatma ignesi ve esimin 16 milyon olan sperm sayisi ile birlikte ilk asilamada hamile kaldim. Esimin sperm azligi var, bende bi sikinti yok.
Gun saymaya basladim cunku asilama yaptiracagim tekrar bende. Reglim haziran 13 gibi gelince dogru tedaviye.
Demem o ki, sperm az da olsa inanarak girin o asilama odasina. Size pozitif bi sonuc olsun, umutlu olun die paylasmak istedim. Evet asilamada gebelik sansi yuzde 15. Ama olunca oluyor.
Olmazsa canimiz sag olsun, huzurumuz olsun. Sonrasi tup bebek olur ne var yani. Hersey iyi olur hepimiz icin die herkese dua ediyorum 😍
Icimize su serptin canim. Benim esimin 65 milyon skinti yok. Normalde benimde skintim yok ama gonal f bende 1 tane kaliteli yumurta uretti. Bide asilama sirasinda doktor rahimin dar dedi. Bende adet gunumu bekliyorum hayirlisi olsun ama bu progestandan sanirim basim cok dönüyo iftardan sonrA. Umarim iyi sonuclar aliriz suanlik gogus acisi disinda baska belirtim yok asilamanin 9. Gunu

Progestan bende kullanmistim onceki gebeligimde canim. Hamileyken normal olan sikayetler ( mide bulantisi, meme hassasiyeti, bas donmesi vs. ) progestan kullaninca daha fazla hissedilir oluyor.
Reglime bir iki gun kala kanda test yaptirmistim,ve 99 betahcg cikmisti.
Belki sende dayanamaz yaptirirsin die soliyim dedim 😊

Icimize su serptin canim. Benim esimin 65 milyon skinti yok. Normalde benimde skintim yok ama gonal f bende 1 tane kaliteli yumurta uretti. Bide asilama sirasinda doktor rahimin dar dedi. Bende adet gunumu bekliyorum hayirlisi olsun ama bu progestandan sanirim basim cok dönüyo iftardan sonrA. Umarim iyi sonuclar aliriz suanlik gogus acisi disinda baska belirtim yok asilamanin 9. Gunu
Bi de, bence sen net hamilesindir. Baksana esinin sayisi da cok iyi. Bence hergun bir yumurta, ceviz fln ye, beslenmene dikkat et. Pozitifse buraya da yaz. Tebrik edelim 🤩

Back