Insallah tek temennimiz o canimZaten sizi hastanede bir süre yatırıyorlar yatmak iyi değil diye birşey duymadım inşallah tek seferde tutar aşılamanız hayırlısıyla.
Gonal f iğnelerini mi saati saatine vurmamız gerekiyorİlk defa duydum saatini önemsemeyen doktorubana hemşireler alarm kur saatini gecirme diyordu 10-20 dk kabul edilebilir belki ama 3-4 saati çok sanki
Evet ben aşılama ve tüp bebek tedavilerimde hep duzenli kullandim hatta hangi saatte yapacagimi bile not etti hemsirelerGonal f iğnelerini mi saati saatine vurmamız gerekiyor
BANA kimse öyle bişey demedi Bn aşılama yapmıcam amaEvet ben aşılama ve tüp bebek tedavilerimde hep duzenli kullandim hatta hangi saatte yapacagimi bile not etti hemsireler
Gonal f i tüp bebekte kullandim bana ilac saatlerini ve dozlarini yazdıkları bir dosya verdiler. Once calisip calismadigimi her gün hangi saatte yapabileceğimi sordular ona gore tarih atip ilac saatini dozlarini gun gun yazip verdiler bunun disina cikma dediler yani bilemiyorum onemli mi değil ilac saatleri anlamadim. Ozel hastanede aşılama yaptirdim ayni bu sekilde devlette tüp bebek yaptirdim yine bu sekilde dosya verdilerBANA kimse öyle bişey demedi Bn aşılama yapmıcam ama
Hımm valla bilmiyorum cnm bana her gün bir tane vuracaksın dedi doktor özellikle saati saatine vuracaksın demedi . Bn iğneleri kullanıp sonra çatlatma iğnesini vuracamGonal f i tüp bebekte kullandim bana ilac saatlerini ve dozlarini yazdıkları bir dosya verdiler. Once calisip calismadigimi her gün hangi saatte yapabileceğimi sordular ona gore tarih atip ilac saatini dozlarini gun gun yazip verdiler bunun disina cikma dediler yani bilemiyorum onemli mi değil ilac saatleri anlamadim. Ozel hastanede aşılama yaptirdim ayni bu sekilde devlette tüp bebek yaptirdim yine bu sekilde dosya verdiler
Ne olursa olsun sen ilaçları saati saatine kullan antibiyotikleri bile saatli icin onemli diye veriyolar ki bu ilaclar hormon ilaci nekadar buyuk bir tedavinin parcasi aksatmayin. Mesela dogum kontrol hapları icinde saatli kullanın derler demekki saatinde almak önemliBANA kimse öyle bişey demedi Bn aşılama yapmıcam ama
DOğru bundan sonra dikkat ederimNe olursa olsun sen ilaçları saati saatine kullan antibiyotikleri bile saatli icin onemli diye veriyolar ki bu ilaclar hormon ilaci nekadar buyuk bir tedavinin parcasi aksatmayin. Mesela dogum kontrol hapları icinde saatli kullanın derler demekki saatinde almak önemli
Tatlım sen saatli kullan ne kaybedersin duzensiz kullanirsan belki etkisi azalacak ama duzenli kullanirsan kaybedeceğini bisey olmazHımm valla bilmiyorum cnm bana her gün bir tane vuracaksın dedi doktor özellikle saati saatine vuracaksın demedi . Bn iğneleri kullanıp sonra çatlatma iğnesini vuracam
Ramazan olduğu için biraz zor ama dikkatli olurum cnmTatlım sen saatli kullan ne kaybedersin duzensiz kullanirsan belki etkisi azalacak ama duzenli kullanirsan kaybedeceğini bisey olmaz
Sen yine düşük doz kullaniyosun ben gonalf 225 vuruluyodum. Hatta gunde 3 igne yapiyodum aksam 6da 6.30da ve 7de. Gonal f de hep canimi yakardi igne ucunu hic sevmemistimBende 3 aşılama yaptırdım hepsi başarısız oldu malesef inşallah sizinki tutar
Adetin 2.gunu gel demişti doktor gittim muayene oldum sonra gonal f verdi 2 kutu,biz 50 vuruyorduk her akşam 9da eşim göbeğimden yapiyordu.bir hafta sonra gel dedi gittim muayene etti baktı büyüyüp buyumedigine yumurtaların.sonra ikinci hafta yani iki güne bir gittim muayeneye en son yumurtanın 21 mm kadar büyümüştü
EvetGonal f iğnelerini mi saati saatine vurmamız gerekiyor
Cnm gonal f ile yumurta oluşumu çok mu oluyor hani kimisi diyo beş altı tane yumurta oluşuyor diyeSen yine düşük doz kullaniyosun ben gonalf 225 vuruluyodum. Hatta gunde 3 igne yapiyodum aksam 6da 6.30da ve 7de. Gonal f de hep canimi yakardi igne ucunu hic sevmemistim
Yumurtâ oluşumu kişinin bunyesiyle alakali sadece mevcut olan yumurtaları kontrollü bir sekilde büyütüyor. Benim sadece 8 yumurtam gelişmişti sag tarafta. Cunku solda kist var orda buyumuyor. ama baska bi hastanın ayni ilacla 20 kusur yumurtası oluşmuştu. Cok yumurta olmasından ziyade kaliteli iyi durumda yumurtanin gelişmesi onemli. Benim 8 yumurtadan 7i dollenmisti galiba gecmis zaman net hatırlamıyorum 5. Gune kadarda 4 tanesi yaşayabilmişti. O 4 tanedende en iyi durumda olani transfer ettilerCnm gonal f ile yumurta oluşumu çok mu oluyor hani kimisi diyo beş altı tane yumurta oluşuyor diye
Yumurta takibi yapilacak catlamaya yakin catlatma ignesinolacaksin ve 2. Gun asilama olacak rabbim gonlune gore versinArkadaşlar bugün itibariyle aşilamaya başlamış bulunmaktayiz... bismillahirrahmanirrahim diyelim.. insallah hayirli olur. Bugün doktor 2 kutu gonal f 450 verdi 100ml vurulcakmişim günde. Sonrasinda 6 gun sonra bidaha cagirdi. Yaninda da impryl diye bi vitamin verdi. Simdi bundan sonraki süreç nasıl olucak bilmiyorum bilenler yazabilirmi neler yasadiniz benim gibi olan varmi . Gonal f 450yle kac yumurtaniz oldu ilk asilamaniz tuttumu . Gelin konuşalim bana destek olunrabbim insallah emeklerimizi boşa çıkarmaz artık ilk aşilamam tutar..
Benim 1 yumurta gelismisti sdc aksam 50 vuruyordum az mi kkii doktor kist falan da yok demisti hersy guzel demsti ben de duydum hp cok yumrtasi gelisen ben de yoktuYumurtâ oluşumu kişinin bunyesiyle alakali sadece mevcut olan yumurtaları kontrollü bir sekilde büyütüyor. Benim sadece 8 yumurtam gelişmişti sag tarafta. Cunku solda kist var orda buyumuyor. ama baska bi hastanın ayni ilacla 20 kusur yumurtası oluşmuştu. Cok yumurta olmasından ziyade kaliteli iyi durumda yumurtanin gelişmesi onemli. Benim 8 yumurtadan 7i dollenmisti galiba gecmis zaman net hatırlamıyorum 5. Gune kadarda 4 tanesi yaşayabilmişti. O 4 tanedende en iyi durumda olani transfer ettiler
Aynen bende iğne ucunu sevmediğim için eşime yaptiriyordum her akşam.ama baya fazla doz almissiniz siz ben 50yle bile çok sistim, baya ödem olmuştu vücudum, sizi düşünemiyorum bileSen yine düşük doz kullaniyosun ben gonalf 225 vuruluyodum. Hatta gunde 3 igne yapiyodum aksam 6da 6.30da ve 7de. Gonal f de hep canimi yakardi igne ucunu hic sevmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?