Cok sagolun allah razi olsun bu mubarek günlerde rabbim insallah herkesin gönlündekini verir :)İnşallah Rabbım gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinbenim aşılama ile ilgili bir bilgim yok gezerken gördüm konunun ilk dua bir destek benden olsun dedim.
Amin canım inşallahCok sagolun allah razi olsun bu mubarek günlerde rabbim insallah herkesin gönlündekini verir :)
Benim tutmadı malesef 6 gün sonra yumurtalarınız kontrol edilecek yeteri kadar olgunluğa ulaşmadı ise iğneye devam edeceksiniz Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah aşılama da en önemlisi transfer olduktan sonra bir süre yatmak.
3 asilama yaptirdim malesef tutmadi gonal f tüp bebek tedavimde kullandim. Asilamada igne saatlerinize dikkat edin doktor ara ara çağırıp yumurta büyüklüğünü kontrol edecek yeteri kadar büyüdüğünde ki sanirim 18 mm uzeri olunca size söylenen gün ve saatte catlatma iğnesini yapacaksınız iğneden sonraki 36 saat icinde işlem gerceklestirilecek tum detayları size anlatacaklar. Aşılama zor bir işlem degil işlemden sonraki gun istirahat edin ardından normal hayata donebilirsiniz agir kaldırmayın kendinizi zorlayacaginiz hareketlerden kacinin yeterli olacaktirArkadaşlar bugün itibariyle aşilamaya başlamış bulunmaktayiz... bismillahirrahmanirrahim diyelim.. insallah hayirli olur. Bugün doktor 2 kutu gonal f 450 verdi 100ml vurulcakmişim günde. Sonrasinda 6 gun sonra bidaha cagirdi. Yaninda da impryl diye bi vitamin verdi. Simdi bundan sonraki süreç nasıl olucak bilmiyorum bilenler yazabilirmi neler yasadiniz benim gibi olan varmi . Gonal f 450yle kac yumurtaniz oldu ilk asilamaniz tuttumu . Gelin konuşalim bana destek olunrabbim insallah emeklerimizi boşa çıkarmaz artık ilk aşilamam tutar..
Bende yeni başladım asilamaya ve ilk asilamam olacak inşallah Rabbim hakkımızda hayirlisiysa sağlıkli hayırlı evlatlar olacaksa ikimizinkinjnde pozitif sonuçlanmasını nasip etsin RabbimArkadaşlar bugün itibariyle aşilamaya başlamış bulunmaktayiz... bismillahirrahmanirrahim diyelim.. insallah hayirli olur. Bugün doktor 2 kutu gonal f 450 verdi 100ml vurulcakmişim günde. Sonrasinda 6 gun sonra bidaha cagirdi. Yaninda da impryl diye bi vitamin verdi. Simdi bundan sonraki süreç nasıl olucak bilmiyorum bilenler yazabilirmi neler yasadiniz benim gibi olan varmi . Gonal f 450yle kac yumurtaniz oldu ilk asilamaniz tuttumu . Gelin konuşalim bana destek olunrabbim insallah emeklerimizi boşa çıkarmaz artık ilk aşilamam tutar..
3 asilama yaptirdim malesef tutmadi gonal f tüp bebek tedavimde kullandim. Asilamada igne saatlerinize dikkat edin doktor ara ara çağırıp yumurta büyüklüğünü kontrol edecek yeteri kadar büyüdüğünde ki sanirim 18 mm uzeri olunca size söylenen gün ve saatte catlatma iğnesini yapacaksınız iğneden sonraki 36 saat icinde işlem gerceklestirilecek tum detayları size anlatacaklar. Aşılama zor bir işlem degil işlemden sonraki gun istirahat edin ardından normal hayata donebilirsiniz agir kaldırmayın kendinizi zorlayacaginiz hareketlerden kacinin yeterli olacaktir
Hayirlisiyla insallah tutar canimBen klomen kullandım günde 2 tane ve bugün 12. Günüm gece çatlatma iğnemi yapacağım cumartesi 13:30 da asilamam olacak inşallah herkesten dua istiyorum❤
İlk defa duydum saatini önemsemeyen doktoruAksamlari 9da vuruyorum iğneyi doktor saati saatine olmasi sart degil ama 3 4 saatte gecmesin dedi. Ben gene saatinde vurulmaya calisicam insallah. Ramazanda geliyor misafir faslı falan bakalim nasil olacak
Yok saati saatinemi dedigimde saati saatine degil ama 3 4 saatide bulmasin dedi. Ben gene de tabi ipi saglam kaziga baglayim her aksam 9da vurulucam :)İlk defa duydum saatini önemsemeyen doktorubana hemşireler alarm kur saatini gecirme diyordu 10-20 dk kabul edilebilir belki ama 3-4 saati çok sanki
Evet ama klasiktir ilaçları duzenli kullanmak. Ben yanlis okudum onceki mesaji. Sen yine doğrusunu yapıyorsun ayni saat diliminde olsun duzenli olsun bizim olsun. Catlatma iğnesi zaten onemli onun saatine gore islem saati hesaplaniyorAslinda bence onemli olan catlatma ignesi. Cunku zaten yumurtanin durumuna gore catlatma vuruluyor
Aynen canim ilk ignemi bu aksam vuruldum hayirlisiyla bakalim. Ben zaten dakik bi insanimdir herseyim saatlidir o konuda sikinti yok :))Evet ama klasiktir ilaçları duzenli kullanmak. Ben yanlis okudum onceki mesaji. Sen yine doğrusunu yapıyorsun ayni saat diliminde olsun duzenli olsun bizim olsun. Catlatma iğnesi zaten onemli onun saatine gore islem saati hesaplaniyor
Hadi Allah hayirli etsin guzel sonuçlar alirsin insallahAynen canim ilk ignemi bu aksam vuruldum hayirlisiyla bakalim. Ben zaten dakik bi insanimdir herseyim saatlidir o konuda sikinti yok :))
Aminn canim insallahhHadi Allah hayirli etsin guzel sonuçlar alirsin insallah❤
O gun icindemi yatmak gerekiyor. Kimiside yatma yatmak iyi degil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?