Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mucizeolsun0 aaynaa P prmzeliha bu üyelerin daha önce sorduğuna denk gelmiştim ama.Elimde tüp bebek tedavimden kalan açılmamış son kullanma tarihinde sıkıntı olmayan bir adet gonal f 450 ml var. İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçebilir
Kalıyosa ilaç alabilirmiyim bnElimde tüp bebek tedavimden kalan açılmamış son kullanma tarihinde sıkıntı olmayan bir adet gonal f 450 ml var. İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçebilir
benim ihtiyacım var 5. tüp bebek içinElimde tüp bebek tedavimden kalan açılmamış son kullanma tarihinde sıkıntı olmayan bir adet gonal f 450 ml var. İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçebilir
Merhaba hangi ildesiniz İstanbul muElimde tüp bebek tedavimden kalan açılmamış son kullanma tarihinde sıkıntı olmayan bir adet gonal f 450 ml var. İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçebilir
hangi ildesiniz acabaBu ay aşılama tedavisi gördüm bende inşallah pozitif sonuç alırım gonalf 900 den 600 kaldi elimde saklıyorum isteyen olursa göndereceğim
Elazığ dayımhangi ildesiniz acaba
Benim eksik var da gonal f de bana gönderebilir misiniz hamile olursanız ben şırnaktayımBu ay aşılama tedavisi gördüm bende inşallah pozitif sonuç alırım gonalf 900 den 600 kaldi elimde saklıyorum isteyen olursa göndereceğim
gerçi ağzı açılmışsa 28 gün içinde kullanılması lazım benim tedavime daha carElazığ dayım
Öyle bir ibare yoktu bu aylarda kullanılabiliyor doz ayarlamasi var ayarlanan yere kadar açılıyor hic kullanmadiniz sanırımgerçi ağzı açılmışsa 28 gün içinde kullanılması lazım benim tedavime daha car
Gönderirim tabiki kargo değil de otobüsle belki korunarak gönderilirBenim eksik var da gonal f de bana gönderebilir misiniz hamile olursanız ben şırnaktayım
yok kullandım ama birkça yerde de internette de araştırdım çyle yazıyordu açılınca açılan kutu 28 gün içinde kullanılması gerekiyorÖyle bir ibare yoktu bu aylarda kullanılabiliyor doz ayarlamasi var ayarlanan yere kadar açılıyor hic kullanmadiniz sanırım
İnternette yazana değil prospektuse bakmak gerek böyle pahali bir ilacın bu sekilde olduğunu sanmam . Eczaci arkadaşım var sorarım yineyok kullandım ama birkça yerde de internette de araştırdım çyle yazıyordu açılınca açılan kutu 28 gün içinde kullanılması gerekiyor
aynen çok pahalı 2 kutusunu aldık 3.yü vermedi rapor çıkarmıştık ilaçlara ilk defa özele gideceğiz 5. tüp bebeğim olacak benim de bu denememİnternette yazana değil prospektuse bakmak gerek böyle pahali bir ilacın bu sekilde olduğunu sanmam . Eczaci arkadaşım var sorarım yine
Evet öyle biseyler yaziyor şuan baktım galiba dediğiniz gibi 28 günaynen çok pahalı 2 kutusunu aldık 3.yü vermedi rapor çıkarmıştık ilaçlara ilk defa özele gideceğiz 5. tüp bebeğim olacak benim de bu denemem