• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal-F 450 IU İhtiyacı Olan Arkadaşlar

elitu

Rabbim sen yardımcımız ol
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
1.991
3
356
42
İstanbul
Selam ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum. Raporsuz olarak tedavi gördük. Tedavide kullanılan ilaçlar bir hayli pahalı. Elimde 1 kutu gonal-f bulunmakta. ıhtiyacı olan bir arkadaşıma bu ilacı tamamen bedelsiz olarak vermek istiyorum. Eğer bebek yolundaki çabalarınıza ufacık da olsa bir katkım olabilecekse, ne mutlu bana. ıstanbuldaki arkadaşlar arasından olursa daha iyi olur benim için. Çünkü ilacı dolapta muhafaza ediyorum. Malum havalar çok sıcak, kargoda zarar görmesin.

cnm sen medicana da tedavi oldun dimi süha beyn hastasıydın gebelik oldumu cnm ?

Allaha şükür bügün mutlu haberi aldım. Süha Bey çok iyi bir insan. Elinden gelenin en iyisini yapıyor. Çok memnunum ondan

çok sevindim cnm tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah sevgilerimle..

canım bende almak isterim...mümkünse belki hatırlarsın bu 3. tedavim......rabbim hayırlı evlat versin canım darısı bize

canım nasip olursa ben cuma tedavi için istanbula geliyorum.......istanbul demişsin yeni gördümde.....

canım nasip olursa ben cuma tedavi için istanbula geliyorum.......istanbul demişsin yeni gördümde.....

Canım bi arkadaşa söz verdim. Keşke daha fazla olsaydı ama yanlızca bir kutu var. Allah yardımcın olsun. İnşallah bu kez yüzün güler. Bir problem olursa aklımdasın. Kusura bakma ne olur

canım geri dönüp haber verdigin için teşekkür ederim.......ne kusuru kusur olmaz ihtiyacı olan birine gitti nasılsa.....................

Back